tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

Moški z brado so bolj seksi!

4. 5. 2016; 08.30
Avtor: A.K.
moški z brado
Znano nam je dejstvo, da ima veliko žensk raje moške z brado.

Zdijo se jim bolj privlačni, zaželjivi in seksi, če imajo skrbno urejeno brado. Zakaj je tako? Zakaj isti moški izgleda trikrat bolj privlačen, kadar si pusti rasti brado? Mogoče zato, ker izgleda starejši? Tukaj je nekaj dejstev, zakaj imajo ženske raje moške z brado!

Skrivnostnost. Kdo ve, katere skrivnosti skriva pod svojo brado? Včasih v moških z brado težje preberemo čustva in mimiko, to pa je tisto, kar nas privlači. Njihova skrivnostnost in spoznanje, da morate odkriti, kaj se skriva spodaj, vas še bolj privlači, da želite izvedeti še več o tem, kar se skriva pod površjem.

Poljubljati se je bolje. Brada lahko dela čudeže za vaše spolno življenje. Na začetku rasti dlačica srbi in pika, potem pa postane mehka in nežna na dotik. Tako enostavno se je privadite, da vam bo čudno, če brade ne bo več. Preizkusite same, poskušajte izzvati samo sebe, da se ne dotikate svojega moškega po bradi in licih. Nemogoče? Da, nemogoče. Ker brada je ustvarjena, da se je dotikajo ženske roke. In moškim to resnično paše.

Vsi vroči, znani in najbolj zaželjeni moški imajo brado. Ben Affleck, Idris Elba, George Clooney, Ryan Gosling, David Beckham… Ni potrebna razlaga, kajne?

Zanesljivost. Moški z brado nam dajejo vtis, da se v težkih trenutkih vedno lahko naslonimo nanje.

Inteligentnost. Priznati morate, da moški, ki gladi svojo brado in globoko razmišlja izgleda še kako inteligentno. In sigurno so take tudi njegove misli.

Avanturistični duh. Taki moški so vedno pripravljeni na adrenalin in nove dogodivščine, prav tako pa so pripravljeni tudi tvegati v življenju.

prejšnji članek
Kako postati boljša prijateljica?
Zdravje
Kako postati boljša prijateljica?
naslednji članek
Čeprav je zvezdnica umrla pred 48 leti, bo spet nastopila
Svet slavnih
Čeprav je zvezdnica umrla pred 48 leti, bo spet nastopila