nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Keune predstavlja revolucionarni inovaciji na področju nege las: Cleanse Mist in Revive Balm

7. 2. 2024; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Keune_3
Svetovno uveljavljena kozmetična blagovna znamka Keune Haircosmetics predstavlja nova revolucionarna izdelka, ki bosta preobrazila nego las. Cleanse Mist in Revive Balm sta prava čudeža frizerske tehnologije in znanosti ter najnovejša člana ponudbe znamke Keune, zasnovana kot rešitev za neželene rezultate barvanja, lomljenje las in izgubo barve.

Uvedba izdelkov Cleanse Mist in Revive Balm v ponudbo znamke Keune predstavlja logičen korak na poti k povišanju standardov v panogi nege las. Ta revolucionarna izdelka nista rezultat trendov, temveč odražata globoko zakoreninjeno predanost znamke Keune zagotavljanju vrhunske nege in inovacij svojim uporabnikom.

Cleanse Mist za učinkovito odpravljanje kovin

Cleanse Mist predstavlja odgovor na večen izziv – ohranitev barve in zdravja las. Vse pogosteje postajajo neželene spremembe barve in lomljenje las glavna skrb frizerjev, zato je Cleanse Mist prava rešitev za takšne primere. To profesionalno pršilo za odpravljanje kovin uporablja napredno tehnologijo helatnih molekul za nevtralizacijo kovin globoko v laseh. Pogosto zanemarjene kovine, kot je baker, lahko dramatično vplivajo na rezultate barvanja in privedejo do neželenih odtenkov in lomljenja las. Cleanse Mist ne služi samo za odpravljanje teh kovin, temveč je tudi rešitev, ki postavlja nov standard na področju ohranitve barve.

Cleanse Mist deluje hitro in odpravi do 86 % bakra v samo enem nanosu. Rezultat so čisti lasje in brezhibno ohranjena barva. Z nevtralizacijo kovin Cleanse Mist poveča odpornost las proti lomljenju in ne zagotovi samo želene barve, temveč tudi močne in zdrave lase.

Revive Balm: najboljši dodatek za negovane in obnovljene lase

Medtem ko Cleanse Mist ohrani barvo las, Revive Balm poskrbi za njihovo nego. Ta balzam za krepitev las predstavlja doživetje nege, ki okrepi lase in zagotavlja neverjetno dolgotrajnost barve. Obnovi do 73 % poškodovanih las ter lase naredi mehke, sijoče ter obnovljene. Revive Balm ohrani 95 % barve tudi po petih tednih in zagotavlja dolgotrajno svežino in intenzivnost.

Revive Balm ni samo estetski izdelek, temveč tudi zavezanec na področju ohranitve zdravja las pri oblikovanju, saj deluje tudi kot zaščita pred toploto. Z 90 % naravnih sestavin združuje učinkovitost in nežnost do vaših las.

Cleanse Mist in Revive Balm nista samo izdelka, temveč povabilo na poživitev las in povrnitev pravega odtenka barve, obnovitev njihove vitalnosti. Keune Haircosmetics ostaja vodilni v lepoti in zdravju las, saj ne ponuja samo izdelkov, temveč tudi filozofijo, ki spodbuja brezkompromisno lepoto.

prejšnji članek
Partner strokovnjakinje Špele je znan fotografski umetnik
Resničnostni šovi
Partner strokovnjakinje Špele je znan fotografski umetnik
naslednji članek
Ste vedeli, da ima Peter Prevc poleg Nike še eno mlajšo sestro?
Svet slavnih
Ste vedeli, da ima Peter Prevc poleg Nike še eno mlajšo sestro?