pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Za brezskrbno Après-ski zabavo

11. 12. 2023; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
model (1)
Zima prinaša obilo aktivnosti na snegu, kar pomeni, da moramo biti pripravljeni tudi na enega od pomembnih dogodkov sezone - Après-ski.

Čeprav je Après-ski obutev nekoč veljala le za praktično, robustno in nepremočljivo obutev za obisk počitniških koč, je zdaj postala pravi modni zimski kos, ki ga lahko nosimo tudi za vsak dan. To so postali to šik čevlji za na sneg, ki jih najdete tudi v široki ponudbi na spletni strani mass.si. Te čevlje odlikuje modern in trendovski videz, ki kar kliče k temu, da jih vključimo tudi v vsakodnevne modne kombinacije za mrzle dni, ne samo z Après-ski, ki je nepogrešljiv del smučarske in deskarske kulture. Pri teh dogodkih gre za druženje in sprostitev, kjer želimo biti oblečeni udobno, toplo, predvsem pa po zadnjih modnih smernicah. V ospredju vsakega takšnega stajlinga je seveda topla in modna obutev, ki združuje udobje, stil in funkcionalnost.

Ženski Après-ski čevlji za drzen videz

Za tiste, ki iščete bolj drzen, a hkrati eleganten videz za večerne prireditve in zabave po smučanju, imamo dobro novico. V ponudbi trgovin Mass boste našli čevlje za na sneg in hladne večere, ki so že po videzu nekaj posebnega. Ena izmed znamk, ki trenutno vodi v tej kategoriji, je D.Franklin, ki je v zadnjih sezonah pridobila na popularnosti, saj jih poleg kakovosti odlikuje tudi mladostni, drznejši pristop k oblikovanju in trendovski detajli. Nekaj drznih in vpadljivih čevljev za na sneg ponuja tudi priznana avstralska znamka EMU, to sezono pa s ponudbo obutve za na sneg navdušuje tudi Tamaris.

Modna obutev za v mesto

Čeprav so čevlji za na sneg običajno namenjeni smučarskim počitnicam, jih zaradi njihovega modnega videza lahko nosite tudi za vsak dan. So odlična izbira za sprehod po zasneženih ulicah mesta, za po vsakdanjih opravkih, če morate veliko hoditi zunaj, ali pa za večerno druženju s prijatelji v praznično okrašenih mestih. Z njimi lahko brez težav ustvarite trendovski mestni videz. Na spletni strani mass.si lahko najdete številne modele ženske tople obutve pri blagovnih znamkah Liu JoEsprit, Sorel in Replay. Moški pa lahko izbirate med kakovostnimi toplimi in vodoodpornimi gležnjarji pri priznanih blagovnih znamkah Sorel in Helly Hansen.

Za zares brezskrbno Après-ski zabavo

Topli, podloženi, udobni in škornji so naravnost popolni za brezskrbno Après-ski zabavo. Škornji znamke JCL, Tommy Hilfiger ali s.Oliver so odlična izbira za obutev po celodnevnih aktivnostih na snegu. Takrat vsi razmišljamo samo o tem, kako nam bo v noge čim bolj udobno in toplo.  Ti čevlji nas učinkovito ščitijo pred mrazom in vlago, všeč pa vam bo tudi to, da se brez težav ujemajo z različnimi stili modnih kombinacij za na sneg, nosite pa jih lahko tako na smučišču kot v mestu. 

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: čas, da se povežemo z drugimi
Horoskop
Tedenski horoskop: čas, da se povežemo z drugimi
naslednji članek
Goca Tržan: Ne želim si otroka, ki bo jutri nesposoben za življenje
Svet slavnih
Goca Tržan: Ne želim si otroka, ki bo jutri nesposoben za življenje
#nasazenazenska
nasazenazenska