pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Najlepši jesenski škornji za vsak okus

27. 11. 2023; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
banner-mass-920x505px
V garderobi vsake modne navdušenke so škornji nepogrešljiv kos, ki nadgradi vsako jesensko in zimsko modno kombinacijo.

Medtem ko so gležnjarji pogosto prva izbira, so škornji tisti, ki ponujajo praktičnost, slog in prilagodljivost za vse priložnosti. Škornji niso več samo zaščita pred mrazom, z njimi izražamo svoj osebni stil, in letos kolekcije ženskih škornjev na mass.si ponujajo številne možnosti za modne kombinacije za hladne dni. Klasični črni in rjavi usnjeni škornji, ki so sinonim za eleganco in prefinjenost so odlična izbira za vsak dan in so vedno v trendu. Letos pa so v središču pozornosti tudi bolj drzni modeli, kavbojski škornji in futuristično navdihnjeni škornji Steve Madden.

Škornji za posebne priložnosti

Škornji s peto so nepogrešljivi za elegantne jesenske kombinacije. Oblačilom dodajo zapeljiv videz in so idealna izbira za posebne dogodke ali večerje s prijatelji. Klasični škornji s tanko peto so vedno moderni, a na mass.si, boste našli trendi modele s piramidno petko in škornje, ki jih nosimo čez koleno. To je trend, ki se počasi, a vztrajno vrača v modne kombinacije za jesen in zimo.

Kavbojski škornji so pravi modni hit

Kavbojski škornji so postali prava modna uspešnica med ljubiteljicami malo bolj drznih stajlingov. Ta legendarna obutev simbolizira svobodo in dodajo pridih divjega zahoda naši garderobi. Kolekcije ženskih škornjev na mass.si ponujajo raznolike modele, ki se odlično kombinirajo z jeansom, kratkimi krili in oblekami.

Robustni in šik škornji

Robustni škornji so trendovski in udobni. Debeli gumijasti podplat in modeli, ki spominjajo na bulerje, v jesenske stajlinge prinašajo hkrati sproščenost in eleganco in so priljubljene za vsakodnevno nošenje. 

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

prejšnji članek
Preobrat: V hrvaškem šovu pomagali Jožetu Mastnaku
Svet slavnih
Preobrat: V hrvaškem šovu pomagali Jožetu Mastnaku
naslednji članek
Priskrbite si vse za popolno vzdušje v tem posebnem času
Kulinarika
Priskrbite si vse za popolno vzdušje v tem posebnem času