bencin
Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To je ključ do lepote!

2. 7. 2016; 09.32
Avtor: N.J.
lepota ženska njiva žito brunetka
Pravijo, da je za lepoto ključnega pomena zadostna količina spanca. Razkrivamo vam, katere so še druge obvezne 'sestavine'!

Kot prvo je pomembno, kakšen vzglavnik oziroma preobleko za vzglavnik uporabljamo. Strokovnjaki pravijo, da je najbolje, če je prevleka iz satena ali svile. Tako preprečimo, da se lasje vozlajo, hkrati pa je tudi verjetnost, da zjutraj, ko se pogledate v ogledalo, na obrazu zagledate grozne odtise nagubanega blaga, manjša. Koža bo veliko bolj gladka in mehka.

Pomemben je tudi položaj, v katerem spite. Priporočljivo je spanje na hrbtu, in sicer zato, da z obrazom ne pritiskamo na blago. Tako se izognemo neprijetnim odtisom, ki bi nam lahko zagrenili jutro. Teh namreč niti najboljši puder ne more skriti! Hkrati pa gubanje obraza (če recimo vedno spimo tako, da pritiskamo na eno lice in nastaja guba med licem in nosom), lahko privede do trajnih gub na obrazu.

Predstavnice ženskega spola si velikokrat želijo, da bi bile že takoj, ko zjutraj odprejo oči, videti vsaj pol toliko popolne, kot ženske v revijah in na televiziji. A spanje z ličili na obrazu je vse prej kot dobrodošlo, saj koža, če ni očiščena, ne mre dihati, pore se zamašijo in nastajajo mozoljčki. Če je le možno, na kožo pred spanjem nanesite tanek sloj nočne kreme (ne le ženske, tudi moški!) in tako poskrbite, da se vaša koža čez noč nahrani in se regenerira.

Najslabša za lepoto sta zagotovo prekomerno uživanje alkohola in soli. Oboje namreč povzroča dehidracijo in otekanje, še posebej okoli oči. Oteklih oči že navsezgodaj si pa res ne želite, kajne?

prejšnji članek
Mož pokojne Simone Weiss presenetil s takšno potezo
Svet slavnih
Mož pokojne Simone Weiss presenetil s takšno potezo
naslednji članek
Šokantna raziskava: Sladkor poneumlja!
Kulinarika
Šokantna raziskava: Sladkor poneumlja!
#obraziavenija
obraziavenija