nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S kavo do lepote!

11. 4. 2016; 06.30
Avtor: A.K.
obraz

foto: PS

Če še niste ljubitelj kave, vam razkrivamo, kako lahko kava vpliva na vaš izgled – morda boste spremenili mnenje o kavi!

Kava za nego obraza

Kava vsebuje antioksidante in je odličen zaveznik v boju z gubicami, ščiti kožo pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali, onesnažen zrak, cigareti in alkohol.

Naredite sami:

Premešajte dve žlici sveže mlete kave z dvema žlicama kakava v prahu, tremi žlicami polnomastnega mlekain žlico medu. Nanesite tanek sloj te zmesi na obraz in pustite, da deluje 15 minut. Nato sperite obraz s toplo vodo.

Kava za nego las

Zaradi kave bodo vaši lasje sijoči in gladki, če jo vmasiratev lasišče, bo kofein stimuliral folikle in pospešil rast las.

Naredite sami:

Skuhajte skodelico močne kave in ji dodajte še polovico skodelice vode. Pustite, da se ohladi, nato pa tekočino vmasirajte v lase in lase nato zavijte v plastično vrečko ali folijo. Pustite jo na glavi 20 minut, potem pa sperite z mlačno vodo.

Kava za nego telesa

Kava deluje kot diuretik. Če boste telo namazali s kavo, bo delovala podobno – rešila vas bo odvečne tekočine in naredila celulit manj viden.

Naredite sami:

Premešajte skodelico mlete kave, polovico skodelice sladkorja in skodelico kokosovega olja. Po tuširanju vmasirajte zmes v še vlažno kožo in nato sperite s toplo vodo.

prejšnji članek
Kako ljubiti in biti ljubljeni
Zdravje
Kako ljubiti in biti ljubljeni
naslednji članek
Poskusite tole in zdravje vaših zob se bo izboljšalo!
Moda&Lepota
Poskusite tole in zdravje vaših zob se bo izboljšalo!