pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zakorakajte v pomlad v polsandalih

1. 5. 2023; 09.29
Avtor: Oglasno sporočilo
b0V-zmaU
Če to pomlad iščete popoln par elegantne obutve, potem morate nujno pobrskati po kolekcijah polsandalov.

So  mešanica med salonarji in sandali in zelo praktična obutev za prehodno sezono. Pravzaprav vas bo pri teh čevljih navdušilo tudi to, da jih lahko nosite kar čez tri sezone: pomlad, poletje in jesen. Tako, da so poleg tega, da so vsestranski, tudi dobra investicija.  Po kolekcijah te čudovite obutve že lahko pobrskate v trgovinah Mass in na mass.si.

Polsandali z bleščicami

Eden najbolj vročih trendov, ki izstopa v pomladnih in poletnih kolekcijah ženske obutve, so detajli v obliki bleščic in kamenčkov. Nekateri polsandali so z njimi posuti celi, pri drugih pa so samo pika na i v obliki pentljice ali šnole. Naj vam namignemo, da prav takšen stil obutve letos velja za najbolj zaželen modni kos. 

Polsandali z visoko peto

Visoka peta vsakemu videzu doda pridih glamurja in ko iščemo  čevlje za gala dogodek, poroko, maturantski ples ali pa zgolj za večerno zabavo, so naša prva misel salonarji s peto. Vendar pa boste z izbiro obutve za takšne priložnosti, v polno zadeli tudi s polsandali. Tudi, če izberete takšne v klasični črni barvi, bo vaš stajling vseeno nekaj posebnega zaradi trakov, ki si jih zavežete okoli gležnja. Ne manjka pa seveda tudi modelov v vseh najbolj vročih barvah te sezone. Z njimi vedno lahko pričarate bolj mladosten in razigran videz.

Polsandali z ravnim podplatom

Razmišljate, da je čas, superge, ki jih sicer obožujete, zamenjate za bolj elegantne čevlje? Potem ne smete spregledati polsandalov z nizko peto, ki so prijetna popestritev in osvežitev vsake ženske spomladanske in poletne garderobe. Navdušili vas bodo za nove modne kombinacije in verjamemo, da ne boste ostali le pri enem paru.

Polsandali s šik mini petko

Tudi letos v kolekcijah elegantne ženske obutve najdemo polsandale z mini petkami. Tankimi in kvadratnimi. Če niste ravno najbolj navdušeni nad tem, da bi v pomlad zakorakali v vrtoglavo visokih petah, ali že veste, da boste morali kakšen poseben dan preživeti na nogah in hkrati bili videti popolno, potem je rešitev na dlani. Najdete jo v kolekcijah čevljev blagovnih znamk s.Oliver, Liu Jo, Gabor, Tamaris in UPcollection.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Mihaela postala mamica
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Mihaela postala mamica
naslednji članek
Tedenski horoskop: Je delo vrednota?
Horoskop
Tedenski horoskop: Je delo vrednota?