Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tri najboljša pametna darila za vsakega člana družine

17. 12. 2021; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo
samsung-z-flip3
Čas obdarovanja je že skoraj pred vrati, pred tem pa vas čaka še večna zagata, kaj podariti najbližjim.

Izbira je velika, toda vsako darilo obdarovanca ne bo osrečilo. Da bo izbrano darilo doseglo pravi učinek, torej veselje tistega, ki ga bo odprl, izbirajmo pametno in premišljeno. Raziskovalci iz univerze Yale so ugotovili, da ne bomo zgrešili z darili, ki so uporabna, kar pa Samsung naprave zagotovo so.

Samsung Z Flip3 5G – eleganten, ženstven in vsestransko uporaben

Trendi telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G je zagotovo najboljše darilo, ki bo s svojim športno-elegantnim dizajnom in bogatimi barvnimi odtenki prepričal vašo najljubšo damo ali še tako zahtevno modno navdušenko. Je pravi lepotec, ki ga odlikujejo nežne linije in prefinjena eleganca. Je lahek in neverjetno tanek ter priročen, tudi ko je zaprt. Dizajnerska dovršenost pritegne prav vsakogar in je odličen spremljevalec za vsako priložnost. Posebnost telefona je izražena v njegovi elegantni obliki, ki se lahko zloži in ga tako pospravimo v tista oblačila, za katera skorajda ne vemo, da imajo žepe. Zložen namreč meri le 10,72 cm. Pri tem naj vas ne skrbi njegova majhnost, saj ko ga razprete, zasije v vsej svoji lepoti in omogoča popolno izkušnjo pametnega telefona. Svilnato gladko drsenje s 120 Hz na 17,03 cm brezkončnem upogljivem zaslonu vas bo navdušilo. Hkrati lahko tudi, ko je zložen, na zunanjem zaslonu preverjate sporočila, posnamete fotografije, predvajate glasbo in še veliko več. Zaščitni zaslon, velik 4,8 cm, prikazuje obvestila in vam omogoča intuitivno interakcijo z njimi. Izberite najljubše nastavitve zaslona za enostaven dostop, nato pa ga prilagodite svojemu okusu z različnimi stili in barvami. Samsung Galaxy Z Flip3 5G se ponaša tudi z drugimi prednostmi, kot so: neverjetna dvojna kamera na zunanjem zaslonu, ki omogoča prostoročno snemanje selfijev, razdeljen zaslon, ki nudi opravljanje več stvari hkrati, izjemna vzdržljivost, vodoodpornost in še bi lahko naštevali. Na voljo je v treh barvnih kombinacijah – fantomsko črni, kremni ali v barvi sivke.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – ultimativni paket za izdatno produktivnost in poglobljeno zabavo

Je vaš družinski član nenehno zaposlen in je večopravilnost postala njegova vsakodnevna rutina? Potem z nakupom Samsung Galaxy Z Fold3 5G zagotovo ne boste zgrešili. Je popoln multifunkcionalen pomočnik, s katerim se bodo odprle nove možnosti pri organizaciji dela. Olajšal bo vsakdan in omogočal še bolj izpopolnjen prosti čas.

Tretja generacija Samsung Galaxy Z Fold3 5G prinaša številne novosti. Gre za najtanjši prepogljivi pametni telefon Samsung doslej, ki se v hipu spremeni v uporabno tablico z brezkončnim 19,3 cm AMOLED dinamičnim zaslonom (7,6''). AMOLED zaslon nima odprtine za kamero, zato lahko uživate v zares realistični izkušnji gledanja in tudi poslušanja, za kar poskrbijo Dolby Atmos in stereozvočniki. Posebno bodo nad njim navdušeni tisti, ki imajo večopravilnost v krvi, saj lahko zaslon razdelite celo na tri aplikacije in tako opravljate več stvari hkrati. Odgovarjate na elektronsko pošto, urejate fotografije in poslušate najljubšo glasbo na kanalu YouTube. Ob tem ne boste utrujali oči, saj je z novo Eco zaslonsko tehnologijo zaslon tudi za 29 odstotkov svetlejši. Pri večopravilnosti vam bo odlično služilo tudi pisalo S Pen Fold Edition, s katerim boste lahko delali zapiske med videoklicem ali med poslušanjem glasbe skicirali kakšno idejo. Zložen zaslon meri le 15,82 cm (6,2'') in se zaradi svoje tankosti popolnoma prilega v žep ter omogoča klasično držanje z eno roko.

Poleg že omenjenih prednosti se telefon ponaša tudi z inovativnim sistemom multikamere, ki prinaša izjemno izkušnjo za ustvarjanje epskih fotografij, ki vas bodo povsem prevzele. Noben drug telefon Samsung Galaxy ne posname takšnih fotografij in videoposnetkov. Način fotografiranja lahko spremenite kar s petimi različnimi kamerami na treh različnih mestih. S 120-HZ zaslonom zagotavlja tekoče gledanje in igranje naprednih iger. Telefon je izjemno odporen tudi proti udarcem in praskam. Prefinjen dizajn in prvovrstna tehnologija v enem samem izdelku. Na voljo je v dveh brezčasnih barvah – fantomsko črni in srebrni.

Samsung Galaxy Watch4 – zmagovalna doza pametnega in športnega

Če imate v družini ali med prijatelji nekoga, ki ima aktiven in zdrav življenjski slog, bo pametna ura Samsung Galaxy Watch4 ali Samsung Galaxy WAtch Classic zagotovo prava izbira. Nova generacija prinaša kar nekaj izjemnih lastnosti. Ena takšnih je Samsung BioActive Sensor, ki vam omogoča, da enostavno kjerkoli ali kadarkoli izmerite svoj odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu in še več. Hkrati pa meri tudi vaš EKG in krvni tlak v realnem času. Poleg tega vam ura omogoča popolnoma personaliziran pristop do spremljanja dnevnih fizičnih aktivnosti ter vnosa kalorij in vode v telo. Podpira več kot 90 vrst vadb in vas temeljito obvešča o svojih rezultatih. Poleg naštetega bo pametna ura Samsung Galaxy Watch4 ali Samsung Galaxy Watch4 Classic poskrbela tudi za bolj kakovosten spanec. Vgrajena napredna tehnologija Sleep Scores omogoča holistično analizo spanja, ki vam bo z rezultati namignila, kako lahko spanje še izboljšate. Pomembna novost je tudi ta, da gre za prvo generacijo ur, ki podpirajo Wear OS platformo. Ta zagotavlja brezhibno povezavo s Samsung Galaxy napravami. Tako lahko vse aplikacije nadzorujete kar s svoje ure. Na voljo vam je bogat nabor aplikacij – od aplikacij za pretakanje glasbe do obsežne knjižnice z aplikacijami za zdravje in telesno pripravljenost.

Pri podjetju Samsung pa niso pozabili tudi na njeno stilsko dovršenost, ki izraža večno klasiko in z rotirajočim pogledom obrača več kot le poglede. Živahnost zaslona in izpopolnjena oblika ure vašemu zapestju nudita eleganco in udobje. Svojemu dnevnemu počutju lahko prilagodite izbiro paščka Ridge Sports Band in poljubno lahko menjavate tudi številčnice. Izbirate med analognimi in digitalnimi številčnicami z raznovrstnimi ozadji, fonti in barvami, ki se ujemajo z vašim počutjem ali priložnostjo.

Kaj je torej tisto, kar nam bo obogatilo vsakdan ter nas na vsakem koraku povezalo z vsebinami, izkušnjami in ljudmi, ki so nam najbolj pri srcu? S Samsung napravami bomo uresničili prav to in hkrati svojemu obdarjencu omogočili samozavesten korak v svet tehnologije prihodnosti.

Pričnite praznike s Samsung Galaxy

Preverite posebno praznično ponudbo, ki vključuje tudi čisto posebno darilo ob nakupu pametnega telefona Samsung Galaxy Z Fold3 5G ali Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Darilo, ki vam bo pomagalo, do uresničevanja vaših novoletnih zaobljub in ki bo zaokrožilo celotno izkušnjo izjemnih pametnih mobilnih naprav Samsung.

Vabimo vas, da nas obiščete vsak dan razen nedelje, do 31. 12. 2021 med 9. in 21. uro v Citypark in Supernova, Ljubljana ter City center, Celje.

prejšnji članek
Zamašen nos: 7 nasvetov, ki pomagajo takoj!
Zdravje
Zamašen nos: 7 nasvetov, ki pomagajo takoj!
naslednji članek
Sanjski Kaja in Anja denarno kaznovani, zaradi ...
Resničnostni šovi
Sanjski Kaja in Anja denarno kaznovani, zaradi ...