zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kožo dovolj ščitite pred zunanjimi vplivi?

1. 11. 2018; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Key-Visual-Med_Original18179

Dr. Hauschka MED linija izdelkov za sistematično nego suhe, zelo občutljive kože in kože nagnjene k atopičnem dermatitisu, primerna tudi za otroke. foto: Promocijsko gradivo

Bližajo se hladnejši meseci, ko veter in mraz negativno vplivata na vašo kožo. S pravo nego preprečite srbečico, rdečico in luščenje ter poskrbite za negovano in zdravo kožo.

Težave s srbečico?

Številni ljudje imajo pogoste težave s srbečico, rdečico in luščenjem kože. Je tudi vaša koža na splošno zelo suha? Vse več ljudi po vsem svetu se spopada z izmenjujočimi se fazami na videz zdrave kože in faze, v katerih koža postane vse bolj neuravnovešena, zelo občutljiva in suha. 

Ker ima koža pomembno vlogo kot mejnik našega organizma z zunanjim svetom se navedene težave pogosto pojavijo kadar je zaščitna funkcija kože motena. V primeru zelo suhe kože, ali atopičnega detmatitisa, koža potrebuje strokovno nego skozi vse njene faze. Zato je pomembno, da kožo oskrbimo s krepilno nego. Tako se lažje brani pred zunanjimi vplivi in posledično manj srbi.

Kako si zagotoviti pravo nego? 

100% naravna in EKO certificirana kozmetika Dr. Hauschka
• naravna alternativa za atopični dermatitis
• kožo občutno vlaži in uspešno pomirja s pomočjo rastline opoldnevnice
• MED losjon in MED intenzivna krema primerni tudi za dojenčke
• krepi kožo nagnjeno k atopičnemu dermatitisu
• brez umetnih barv, konzervansov, parfumov

Z izborom pravih izdelkov za svojo kožo poskrbite za boljšo kvaliteto življenja, ki je opazna že od prvega nanosa. To lahko naredite z novo linijo izdelkov Dr. Hauscha MED, ki je namenjena sistematičnemu pristopu k oskrbi občutljive kože v obliki krem za osnovno, intenzivno in akutno nego.  

Dr. Hauscheka MED linija izdelkov za sistematično nego suhe, zelo občutljive kože in kože nagnjene k atopičnemu dermatitisu. Linija je primerna tudi za otroke.

Akutna nega kože se izvaja pri pordeli, srbeči koži, ko je fokus na pomiritvi kože in s tem na preprečevanju srbečice. Dr. Hauschka Med Krema za razdraženo kožo (tudi Acute Potentilla krema)pomaga hitro pomiriti razdraženo kožo.

Kakšna je razlika med kremo Dr. Hauschka Acute Potentilla in ostalimi tovrstnimi kremami na tržišču? 
• je trenutno edini izdelek, ki vsebuje suhi izvleček srčne moči,
• suhi izvleček korenine srčne moči je naravna alternativa za hydro-kortizon, kar dokazujejo opravljeni testi,
• krema Acute ima formulo, ki je učinkovita, poleg tega razdraženi koži daje izjemno prijeten občutek, jo pomiri, zmanjša srbečico in rdečico,
• je kozmetični izdelek, ki je bil razvit v sodelovanju z dermatologi in kliničnimi raziskovalnimi inštituti.

Dr. Hauschka MED foto: Promocijsko gradivo

Dr. Hauschka MED foto: Promocijsko gradivo

Intenzivna nega kože je primerna, ko področja kože izgubijo ravnovesje in se začnejo pojavljati občutljiva področja na obrazu ter pregibih rok in nog. Intenzivna nega kože zmanjšuje srbečico in poskrbi za vlaženje. Izdelek Dr. Hauschka, priporočen za uporabo v tej fazi, je Dr. Hauschka Med Intenzivna krema za obraz in telo.

Dr. Hauschka MED foto: Promocijsko gradivo



Akutna nega kože se izvaja pri pordeli, srbeči koži, ko je fokus na pomiritvi kože in s tem na preprečevanju srbečice. Dr. Hauschka Med Krema za razdraženo kožo (tudi Acute Potentilla krema) pomaga hitro pomiriti razdraženo kožo.

Dr. Hauschka MED foto: Promocijsko gradivo



prejšnji članek
Pogosto sploh ne vemo, da imamo to bolezen
Zdravje
Pogosto sploh ne vemo, da imamo to bolezen
naslednji članek
Osnovno pravilo privlačnega videza
Moda&Lepota
Osnovno pravilo privlačnega videza