Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tega nikoli ne uporabljajte na vašem obrazu

13. 9. 2016; 06.44
Avtor: A.K.
sladkor
Čeprav je morda včasih bolj ugodno, da sami naredite kakšen domač piling ali pa kremo, je to lahko tudi usodna napaka za vašo kožo.

Alkohol. Pogosto ga uporabljamo za razkuževanje ran, vendar ni dobro, da ga uporabljate tudi na mozoljih ali ranicah na obrazu, saj vam bo popolnoma izsušil kožo.

Sladkor. Prekomerna uporaba sladkorja privede do oslabitve elastičnosti kože, tako pa pride tudi do povešanja kože in gubic. Razne maske s sladkorjem uporabljajte le v boju s celulitom, nikakor pa na obrazu.

Losjon za telo. Veliko žensk uporablja svoj losjon za telo tudi kot kremo za obraz. Tega nikakor ne počnite, saj je koža na obrazu bolj delikatna kot koža na telesu, potrebuje bolj blag in fin proizvod. Poleg tega, losjoni za telo pogosto vsebujejo parfum, kar pa lahko škoduje obrazu.

Soda bikarbona. Veliko receptov za domače pilinge in podobno, vsebuje sodo bikarbono. Vendar, pomislite, če lahko soda bikarbona naredi vaše zobe bolj bele, kaj se zgodi šele na nežni koži vašega obraza?

Lak za lase. To večina žensk uporablja redko, ponavadi le za to, da je njihov make up bolj obstojen, vendar se morate vseeno zavedati, da je lak za lase poln kemikalij, ki zapirajo pore zaradi katerih se nato pojavljajo mozolji.

prejšnji članek
Tako je zvezdnica osrečila svojo prijateljico
Svet slavnih
Tako je zvezdnica osrečila svojo prijateljico
naslednji članek
Moški si želijo takšnih žensk
Zdravje
Moški si želijo takšnih žensk
#obraziavenija
obraziavenija