Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To so skrivnosti čudovitega videza Marlyn Monroe!

11. 6. 2016; 12.30
Avtor: C. R.
Kasneje je bila Marilyn Monroe prepričana, da bo nekdanji ameriški predsednik John F

foto: Profimedia

Razkrivamo vam sedem lepotnih skrivnosti Maryln Monroe, ki vsako spremenijo v ikono lepote.

1.Posvetlite pramene
Marilyn Monore je vzbujala pozornost tudi kot brinetka, vendar je šele kot svetlolaska začela prejemati ponudbe za vloge v hoollywoodskih filmih. Seveda to ne pomeni, da morate popolnoma spremeniti barvo vaših las, vendar bodo svetli prameni zagotovo osvežili vsako frizuro.

2. Negujte kožo
Zapeljiva zvezdnica je skrbela za zdravo in negovano kožo, zato je nanjo večkrat na dan nanašala vlažilno kremo, obvezno tudi pred spanjem. Na tržišču lahko še vedno najdete njeno najljubšo kremo - Eight Hour s podpisom Elizabeth Arden.

3. Obrobite oči


Igralka je uporabljala črno in rjavo barvico za oči, da je z njima naredila efekt mačjih oči, ki so lepotni trik za zapeljiv pogled.

4. Uporabljajte umetne trepalnice
V kozmetični torbici Marylin Monor, ki so jo leta 1999 prodali na dražbi za vrtoglavih milijon ameriških dolarjev, so bile med drugim tudi igralkine umetne trepalnice, brez katerih se nikoli ni udeležila filmskih premier. Umetne trepalnice namreč odpirajo pogled in vizualno povečajo oči.

5. Privzdignite obrve
Ikona lepote je vedela, da so obrvi okras obraza, zato jih je pazljivo urejala v visok lok, ki optično podaljša obraz, ter jih dodatno izpopolnila s posebno barvico v nežni rjavi barvi.

6. Naličite ustnice


Marilyn Monore je sicer uporabljala več odtenkov rdečil za ustnice, a najbolj znane so njene fotografije, na katerih si je ustnice naličila z intenzivno rdečo barvo. Ta namreč izvrstno pristaja blondinkam, brinetke s svetlorjavimi ali zelenimi očmi naj izberejo oranžen odtenek, medtem ko bodo temnookim in temnolasim najbolj pristajali temnejši odtenki rdeče.

7. 'Personalizirajte' dišavo
Ko so igralko vprašali, kaj nosi v postelji, je dejala: 'Pet kapljic Chanela No. 5.' Svoj najljubši vonj, ki je kombinacija vrtnice, jasmina in ylang-ylanga je dajala celo v kopel. Če želite biti opažene, si torej izberite vonj, ki bo vaš zaščitni znak in bo odgovarjal vašemu značaju.

prejšnji članek
Vztrajanje pri prenizki teži
Njenih 5 minut
Vztrajanje pri prenizki teži
naslednji članek
Horoskop: To so najslabši pari!
Horoskop
Horoskop: To so najslabši pari!