benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Telo potrebuje kolagen

30. 3. 2016; 04.00
Avtor: Mira Ćirović/revija Bodi zdrava
Telo potrebuje kolagen
Če nismo več v rosnih letih, sem in tja že opazimo gubice, lomljive nohte, tanjše in bolj puste lase, pogosto brez leska. Po dvajsetem letu se namreč v telesu začne zmanjševati proizvodnja kolagena in omenjene posledice – tako pri ženskah kot pri moških – niso redke.

Kolagen je eden najpomembnejših proteinov v našem telesu, saj predstavlja kar 30 odstotkov telesnih struktur. Deluje kot 'lepilo' za celice, tkiva in številne organe in zagotavlja, da ti ohranjajo zdravo stanje telesa. Nastajanje kolagena v telesu lahko spodbudimo z vnosom prehranskega dopolnila, ki vsebuje kolagen, in tako nadomestimo njegov primanjkljaj. S tem nudimo pomoč za lastno nastajanje kolagena in ga spodbudimo k tvorbi. Tako bodo lasje gostejši in bolj sijoči, nohti trdnejši, koža pa lepša in bolj napeta. 

Hit je naravni videz

Za lepše lase in nohte priporočamo uporabo kolagena v prahu. Je vir peptidov, potrebnih v procesih, ki potekajo v mišicah in celicah v koži, laseh, nohtih. Kolagen v prahu izboljša strukturo in videz las, poveča debelino las in izboljša trdnost nohtov. Za vidne rezultate ga uživajte najmanj dva meseca, običajno pa se pozitivne spremembe pokažejo že prej. S priloženo merico dodamo kolagen v prahu v jogurt, kakav, sok, mleko, čaj ali vodo in počakamo, da se dobro raztopi. Tako se najhitreje absorbira v organizem. Priporočljiva je redna uporaba.

prejšnji članek
Mister Slovenije 2016: Preznojeni in razgaljeni polfinalisti
Svet slavnih
Mister Slovenije 2016: Preznojeni in razgaljeni polfinalisti
naslednji članek
Že veste, kaj najbolj škoduje vašim lasem?!
Moda&Lepota
Že veste, kaj najbolj škoduje vašim lasem?!