Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Poceni trik za popolne obrvi, ki je navdušil svet!

23. 3. 2017; 08.45
Avtor: V. M.
Zdi se, da so lepotne smernice pri oblikovanju popolnih obrvi ponesle svoj korak v drugo prestavo. Česa vse ne potrebuje ženska, da bi bile njene obrvi videti kar najlepše?!

Maskare, krtačke, čopiči, senčila, svinčniki, geli, pa še kaj bi se našlo. Kaj porečete na lažjo in ugodnejšo rešitev, ki vam ne bo vzela preveč časa, primerna pa je tudi za manj vešče roke? Krasno, kajne? Predstavljamo vam trik, katerega zlate niti segajo v čase legendarnih filmskih ikon Hollywooda. In kako so filmske dive svojim obrvem vdahnile popolnost?

Tako preprosto, da se zdi skoraj neverjetno.
Obrvi lahko uredite in oblikujete s pomočjo prosojnega mila in ščetke za obrvi.

• Ščetko navlažite z vodo, uporabite lahko tudi pršilko, nato pa jo nežno podrgnete po kosu mila. Nanesite manjšo količino, da obrvi ne bi zapacali s prozornim nanosom.

• Sedaj obrvi uredite tako, da jih s ščetko počešete v smer, ki vam najbolj ustreza. Dlačice bodo natančno sledile vaši liniji in ostale na svojem mestu. Kratki potegi v smer, ki ni gosto posejana z dlačicami, bodo vizualno nekoliko obogatili primanjkljaj, saj ga bodo nadomestile daljše dlačice.

• Ko boste zadovoljne z videzom obrvi, pustite, da se tanek nanos suši minuto ali dve.

• Nato mesta, ki niso posejana z dlačicami, preprosto zapolnite s senčilom. Svetujemo vam, da uporabite svetlejši odtenek, ki ga lahko po potrebi dodajate. Temnejši odtenek bo namreč učinkoval nenaravno. Pri nanosu senčila ne pozabite na zmernost – saj veste, manj je več.

• V kolikor je lok vaših obrvi neraven, si lahko pomagate s svinčnikom za obrvi.

Opomba: Prosojno milo je prava izbira. V kolikor boste uporabili navadno milo, se bodo na koži poznali sledovi belih lis.

prejšnji članek
Slovenska nutricionistka o neverjetnih rezultatih postenja
Zdravje
Slovenska nutricionistka o neverjetnih rezultatih postenja
naslednji članek
Sodnik: Blondinka z nožem naredila ogromno napako!
Resničnostni šovi
Sodnik: Blondinka z nožem naredila ogromno napako!