Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S tem živilom lahko ohranite čvrste prsi

10. 3. 2017; 04.00
Avtor: A.K.
Prsi, dojke, ženska, perilo, nedrček

foto: Profimedia

Razkrivamo živilo, ki bo preprečilo prsim, da se povesijo.

Vse ženske se zavedamo, da je vadba ključna tako za splošno zdravje, kot tudi za videz vaših prsi.

Povešanje prsi je sicer normalen proces, ki napreduje s staranjem, saj naša koža izgublja čvrstost in elastičnost, vendar pa obstajajo tudi drugi faktorji, ki vplivajo na videz vaših prsi. Gre za hitro hujšanje in rejenje, slabo prehrano, prekomerno uživanje alkohola in cigaret, nosečnost, dojenje in nošenje napačnega nedrčka.

Toplo vam priporočamo, da se poslužujete tudi vadbam za bolj čvrste prsi, nekatere ženske pa prisegajo na to, da svoj dekolte, prsi in vrat redno mažejo z različnimi kremicami in losijoni, ki naj bi zagotavljali čvrstost. Ne pozabite pa na eno živilo iz vaše kuhinje, ki vam bo vsekakor pomagalo pri videzu vaših prsi.

Ker so prsi sestavljene le iz maščobnih tkiv in mlečnih žlez, potrebujejo nego, da ostanejo dalj časa čvrste. Govorimo o oljčnem olju, ki ga večinoma uporabljate le za kuhanje, nekatere pa ga hranijo tudi v kopalnici, saj je odlično za lase in vašo kožo.

Masaža prsi z oljčnim oljem je odlična tehnika za njihovo učvrstitev, saj je bogato z antioksidanti in maščobnimi kislinami, ki lahko popravijo »škodo«, ki jo storijo prosti radikali in preprečijo povešanje dojk. Poleg tega poskrbijo tudi za nego vaše kože in njen videz. Vse, kar morate storiti je, da si v dlani nakapajte malo olja, nato pa masirate prsi s krožnimi gibi približno 15 minut, da izboljšate cirkulacijo in stimulirate regeneracijo celic. Za maksimalen učinek se poslužujte te tehnike štiri do petkrat tedensko.

prejšnji članek
Med intervjujem v živo se je osramotil: Varuška se je odplazila
Zdravje
Med intervjujem v živo se je osramotil: Varuška se je odplazila
naslednji članek
Bi verjeli, da je to dekolte 71 letne igralke?
Horoskop
Bi verjeli, da je to dekolte 71 letne igralke?