reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Slavna lepotica razkrila svoje nasvete za večno mladost

3. 3. 2017; 08.22
Avtor: K.A.
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra foto: Profimedia

Priyanka Chopra je ena izmed najbolje plačanih igralk, v rodni Indiji velja za veliko zvezdnico, svet pa jo je spoznal, ko je leta 2000 postala miss sveta.

Sledila je vloga v seriji Quantico, kjer je igrala lepo agentko FBI, revija Tima pa jo je uvrstila med 100 najlepših žensk na svetu.

Za modno biblijo Vogue je nedavno odkrila, da za nego kože uporablja zgolj naravne izdelke, redno pa svojo kožo neguje z maskami in pilingi, ki jih je koristila že njena babica. Piling za ustnice si tako najraje naredi kar iz morske soli, svoje čudovite sijoče lase pa neguje z jogurtovo masko. Kot številne Indijke tudi Priyanka rada na svoje telo nanese tradicionalen indijski piling imenovan "ubtan". "Uporabljala ga je že moja mama, ki je z njim vlažila kožo, sama pa ga koristim vse od 16 leta starosti," je razkrila slavna lepotica in dejala, da je ta učinkovit recept delila že s številnimi svojimi prijateljicami, ki so nad njim preprosto navdušene. Tradicionalna domača kozmetika pa ji je ljuba tudi zaradi bogatih vonjev, zato že dolgo ne uporablja več klasičnih parfumov.

Piling za ustnice

Ščepec soli pomešajte z nekoliko kapljicami glicerina in dodajte malo cvetne vodice. Nato vse skupaj dobro zmešajte in nanesite na ustnice. Ustnice nežno zmasirajte in zatem piling odstranite z mlačno vodo. Priyanka obljublja, da bodo vaše ustnice po takšnem pilignu bolj mehke, polne in lepo obarvane, saj bodo odlično prekrvavljene. Priyanka še svetuje, da v primeru, ko vaše ustnice nimajo enakomernega tena, v piling dodate nekoliko kapljic soka in tako sčasoma pridete do bolj enakega tena.

Piling za telo

V skodelici zmešajte malo čičirikine moke in ji dodajte nekaj kapljic limone ter grški jogurt, da dobite gladko zmes, ki jo lahko naneste na kožo. Če želite, da bo zmes bolj tekoča, ji dodajte malo polnomastnega mleka. Kurkumi v prahu dodajte še malo olja sandalovine in vse skupaj dobro zmešajte. Zmes nanesite na kožo in pustite delovati 30 minut, nato se stuširajte z mlačno vodo. Rezultati vas bodo osupnili, vaša koža bo sijoča, mehka in nahranjena. 

Jogurtova maska za zdravo lasišče

Lepa igralka slovi po svojih čudovitih laseh, za njihov sijaj pa je zaslužna domača jogurtova maska. Polnomastnemu jogurtu dodajte žlico medu in eno jajce. Vse skupaj dobro zmešajte in za 30 minut nanesite na lase. Nato si lase umijte z nežnim šamponom in če je le mogoče posušite na zraku.

prejšnji članek
Vremenarka Tea med prenosom v živo doživela hudo sramoto
Svet slavnih
Vremenarka Tea med prenosom v živo doživela hudo sramoto
naslednji članek
Tudi vas muči predmenstrualni sindrom?
Zdravje
Tudi vas muči predmenstrualni sindrom?
#obraziavenija
obraziavenija