kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Dr. Hauschka za razvajanja polne trenutke

22. 2. 2017; 11.09
Avtor: N.N.
-HÅllende Maske DE-GB_Presse9005

foto: Promocijsko gradivo

Razvajajte svojo kožo z naravnimi sestavinami, ki jih najdete v izdelkih dr. Hauschke in vaša koža vam bo še kako hvaležna.

Vlažilna maska z novo formulo kožo intenzivno nahrani, zaščiti in vidno sprosti. Kutina in vrtnica aktivirata in dolgotrajno uravnata sposobnost vlaženja kože in izločanja maščobe, medtem ko dragocena olja, mandljevo, avokadovo in jojobino kožo izdatno nahranijo in bogato zaščitijo. Od januarja je njena formula še boljša in tekstura še mehkejša.

Dr. Hauschka neprestano razmišlja o izboljšavah. Zato veliko časa in sredstev investira v raziskave o učinkih zdravilnih rastlin in v visoko kakovosten proizvodni proces predelave skladen z visokimi standardi. Rezultate zadnjih raziskav vedno uporabi za izboljšanje svojih izdelkov.

S prenovljeno formulo ima sedaj nova vlažilna maska še boljše razmerje med olji in voski. Tekstura je zato mehkejša. Zlasti se to opazi pozimi ob nižjih temperaturah, saj se tako olja in voski med seboj lepše vežejo. Nova maska vsebuje tudi večje število esencialnih olj, zato je prijetnejšega in bolj svežega vonja. Cena se zaradi izboljšave ni spremenila.


Uporaba: po čiščenju in toniziranju masko izdatno nanesemo na obraz vključno s predelom okoli oči. Pustimo delovati 20 minut. Odstranimo s pomočjo vlažne blazinice.

Namig: kadar koža potrebuje dodatno zaščito - kot je to pozimi, vlažilno masko Dr. Hauschka čisto preprosto primešamo naši običajni dnevni kremi. Koža nam bo s svojo mehkobo izrazila vso hvaležnost za ta dragocen dodatek.

Krema za roke
Roke imajo svoj lasten jezik – kretnje, ki lahko povejo več kot besede. So kot poslovna vizitka, ki govori o tem, s čim se človek ukvarja: z gospodinjstvom, vrtnarjenjem, pisarniškim delom,... Nanje močno vplivajo dejavniki iz okolja, suh zrak, voda, mraz ali sonce, zato lahko hitro postanejo suhe in razpokane. Prav tako njihovi nohti.

Krema za roke Dr. Hauschka z dragocenimi rastlinskimi olji in skrbno izbranimi izvlečki zdravilnih rastlin roke učinkovito vlaži, medtem ko neemovo olje uspešno varuje nohte in obnohtno kožico.

Uporaba: kremo za roke vmasiramo v kožo na rokah vključno s komolci. Suha koža jo bo posrkala vase in postala žametno mehka.

foto: Promocijsko gradivo

Neemov svinčnik za nohte
Sestava na osnovi neema, ranjaka in kamilice krepi nohte in mehča obnohtno kožico. S tem ko olje prodira skozi noht, postaja noht trši in nelomljiv. Pomembno je, da noht negujemo na tistem delu, kjer šele začenja rasti in ne tam ko že odmira. Le tako bodo hranilne snovi prešle v noht pravočasno in mu pomagale k pravilnemu razvoju. Svinčnik ima praktični aplikator, zaradi katerega je nanos olja zelo natančen, enostaven in varčen. Z njim postane nega nohtov primerna v vsakem trenutku, doma ali na poti.

foto: Promocijsko gradivo

Labimint
nega ustnic v akutnem stanju
Običajno ustnice negujemo s stikom ali balzamom. Toda ko začutimo, da nas ustnice pečejo, prasketajo, pokajo ali se trgajo, je tukaj boljša rešitev – Labimint. Njegovi osrednji sestavini sta sveže stisnjen sok ognjiča in slamnika, ki imata močan učinek zaviranja vnetij in spodbujanja regeneracije. Oba odlično dopolnjuje izvleček žajblja, ki deluje protimikrobno. Že po nekaj nanosih postanejo ustnice mehke in voljne. Labimint pomaga tudi pri prvih znakih herpesa.

foto: Promocijsko gradivo

prejšnji članek
Privlačni ženski copati UltraBoost X za maksimalno tekaško učinkovitost
Zdravje
Privlačni ženski copati UltraBoost X za maksimalno tekaško učinkovitost
naslednji članek
Ženske, ki so gledale ta film, bodo prej skočile čez plot?
Kultura
Ženske, ki so gledale ta film, bodo prej skočile čez plot?