GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

V družbi prvakov dobrega počutja

22. 2. 2017; 10.10
Avtor: Oglasno sporočilo
LCA Woman-eating-yogurt-575361 2
Veste, kaj podpira delovanje vaše prebave?

Tudi vi večino časa presedite na delovnem mestu? In vas potem po končanem delovniku takoj čakajo popoldanske dejavnosti z otroki? Stresni vsakdanjik lahko upočasni delovanje vaše prebave, zato zmanjšajte tempo in razmislite, s čim lahko pomagate vaši prebavi.

Poskusite novo, izboljšano recepturo

Pestrost sodobnega vsakdana narekuje stresno usklajevanje vseh obveznosti. Hiter tempo velikokrat pušča opazne posledice, ki se najprej pokažejo na zdravju. Ste bili v letošnji zimi velikokrat prehlajeni? Ste zato jemali antibiotike in imate sedaj težave tudi s prebavo? Takoj v akcijo! Ne smete dopustiti, da vaše težave postanejo del vašega vsakdana. Poskusite pestro harmonijo okusov odličnih probiotičnih jogurtov LCA ZELENE DOLINE, prvakov dobrega počutja. Ker si slovenski uporabniki zaslužijo le najboljše, danes v lončke polnjene jogurte LCA odlikuje nova, izboljšana receptura. Predstavljajo vir prehranskih vlaknin in kalcija, odlikuje jih nizka vsebnost maščobe, proizvedeni pa so izključno iz slovenskega mleka.

Ali ste vedli?

Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zdravih zob. Pripomore pa tudi k normalnemu delovanju prebavnih encimov. Prav zaradi vsebnosti kalcija jogurti LCA podpirajo delovanje prebave in se uvrščajo med prvake dobrega počutja.

Iz slovenskega mleka

Poleg vsebnosti kalcija jogurti LCA utrjujejo svoje mesto med prvaki dobrega počutja zaradi nizke vsebnosti mlečne maščobe. Proizvedeni so iz slovenskega mleka, ki je odkupljeno na izključno domačem odkupnem območju, in nosijo oznako Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov. Slovensko mleko in proizvodni proces v domačem okolju omogočata, da so ponosni nosilci zaščitnega znaka »izbrana kakovost – Slovenija«.
Z novo recepturo se poleg jogurta LCA brez sadnega dodatka predstavljajo še okus jagode| borovnice| breskve. Njihov izbor dopolnjujejo okusi žita | malina, jagoda in žita | sliva, figa in žita.

Košarica dobrega počutja

Je tudi vaš kolektiv ves čas pod stresom in zaradi hudega tempa večkrat preskoči malico? Potrebuje prav zaradi tega dodatno pomoč in zdravo okrepitev? Potem nam pišite in nam zaupajte, zakaj si prav vaš kolektiv zasluži, da ga obišče ekipa Radia Aktual in Klemen Bunderla ter mu prinese Košarico dobrega počutja polno sadja, vitaminov in mineralov ter prvakov dobrega počutja, jogurtov LCA z novo izboljšano recepturo.

Ta lonček je vir prehranskih vlaknin in kalcija!

V enem lončku jogurta LCA brez sadnega dodatka, ki je najbolje prodajani jogurt v Sloveniji (Vir: Izračun je pripravljen na osnovi letnih vrednostnih podatkov Nielsnovega panela maloprodaje za blagovno skupino jogurti v letu 2016 na slovenskem trgu. (Avtorske pravice © 2017, The Nielsen Company)), je vsaj 3,0 g prehranske vlaknine in vsaj 234 mg kalcija, kar predstavlja 29 odstotkov priporočenega dnevnega vnosa. V enem lončku sadnega jogurta LCA pa je vsaj 3,0 g prehranske vlaknine in vsaj 216 mg kalcija, kar predstavlja 27 odstotkov priporočenega dnevnega vnosa.

prejšnji članek
Ženske, ki so gledale ta film, bodo prej skočile čez plot?
Kultura
Ženske, ki so gledale ta film, bodo prej skočile čez plot?
naslednji članek
FOTO: Pa smo dočakali tudi njen trebušček
Svet slavnih
FOTO: Pa smo dočakali tudi njen trebušček