Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Prvaki dobrega počutja

20. 2. 2017; 02.41
Avtor: Oglasno sporočilo
Tekoci-jogurt-LCA-IK-lupa-660-px-sirine
Podpora vaši prebavi!

V hitrem vsakdanjem ritmu je dobro, da smo pozorne predvsem na dve stvari: na zdravje in splošno dobro počutje. Pa veste, kaj je potrebno storiti za to? Brez panike! Ne veliko, le v prehrano moramo vključiti vse primerne sestavine in najti čas za gibanje. Res je! Pol urni sprehod v naravi bo vaše celice napolnil s kisikom, ve pa se boste takoj začele počutiti bolje.

Premagajte stres!

Z leti postaja naša prebava vedno bolj občutljiva, zato moramo biti pozorne nanjo in ji olajšati njeno delovanje. Zakaj, se boste vprašale? Preprosto povedano zato, ker prihaja z dobro prebavo na površje tudi naš dober izgled in z njim povezano naše dobro počutje. Za dobro počutje pa moramo poskrbeti v prvi vrsti za dobro prebavo. In kaj podpira našo prebavo? Seveda prvaki dobrega počutja, ki so vir kalcija. Dober vir kalcija so mleko in mlečni izdelki. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov, ima vlogo pri delitvi in specializaciji celic potreben pa je tudi za ohranjanje zdravih kosti in zob.


Prav zaradi vsebnosti kalcija jogurti LCA podpirajo delovanje prebave in se uvrščajo med prvake dobrega počutja. V enem lončku jogurta LCA brez sadnega dodatka, ki je najbolje prodajani jogurt v Sloveniji (Vir: Izračun je pripravljen na osnovi letnih vrednostnih podatkov Nielsnovega panela maloprodaje za blagovno skupino jogurti v letu 2016 na slovenskem trgu. (Avtorske pravice © 2017, The Nielsen Company)), je vsaj 3,0 g prehranske vlaknine in vsaj 234 mg kalcija, kar predstavlja 29 odstotkov priporočenega dnevnega vnosa. V enem lončku sadnega jogurta LCA pa je vsaj 3,0 g prehranske vlaknine in vsaj 216 mg kalcija, kar predstavlja 27 odstotkov priporočenega dnevnega vnosa. 


Ali ste vedeli?

Poleg vsebnosti kalcija jogurti LCA utrjujejo svoje mesto med prvaki dobrega zaradi nizke vsebnosti mlečne maščobe, proizvedeni so iz slovenskega mleka, ki je odkupljeno na izključno domačem odkupnem območju, in nosijo oznako Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov.

Košarica dobrega počutja

Je tudi vaš kolektiv ves čas pod stresom in zaradi hudega tempa večkrat preskoči malico? Potrebuje prav zaradi tega dodatno pomoč in zdravo okrepitev? Potem nam pišite in nam zaupajte, zakaj si prav vaš kolektiv zasluži, da ga obišče ekipa Radia Aktual in Klemen Bunderla ter jim prinese Košarico dobrega počutja polno sadja, vitaminov in mineralov ter prvakov dobrega počutja jogurtov LCA z novo izboljšano recepturo. Z novo recepturo lahko poleg jogurta LCA brez sadnega dodatka poskusimo še okuse jagoda | borovnica | breskva. Njihov izbor dopolnjujejo okusi žita | malina, jagoda in žita | sliva, figa in žita.

Sproščajoče doživetje odličnosti

Uporabiti le najboljše iz narave je osnovna sestavina izboljšane vsebine LCA probiotičnih jogurtov ZELENE DOLINE, medtem ko trenutki ujeti v družbi LCA probiotičnih jogurtov predstavljajo sproščajoče doživetje odličnosti. Probiotični jogurti LCA v lončku se z novo recepturo uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na prehranskih vlakninah in kalciju, ki podpira prebavo.

prejšnji članek
Znana voditeljica na dan prišla s takšno resnico
Svet slavnih
Znana voditeljica na dan prišla s takšno resnico
naslednji članek
Omogočite vašim zobem intenzivno čistočo!
Moda&Lepota
Omogočite vašim zobem intenzivno čistočo!