Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepe na 1, 2, 3 – tudi, ko se vam mudi

14. 2. 2017; 03.36
Avtor: Mateja Bevk/Revija Maja
uvodna

foto: Dreamstime

Za večino žensk je dan prekratek. Zato nekateri opravki pogosto ne pridejo na vrsto, čeprav bi si vsaka predstavnica nežnejšega spola to zaslužila.

Na primer postopki za nego in lepotičenje telesa. Kaj pa, ko bi si zanje vzeli minimalno časa – nekaj sekund ali kakšno minuto? No, to bi pa že šlo, kajne?

5 sekund: sijoče oči

Imate utrujene oči? Spet boste videti povsem spočiti, če si notranjo stran veke obrobite z belim svinčnikom. S tem boste tudi povečali majhne oči.

15 sekund: Pomoč proti mozoljem

Mozolj se po navadi pojavi takrat, ko je najmanj treba – in to na sredini čela. Na srečo ga lahko z dobrim korektorjem zlahka prekrijete. Čez korektor nato na vneto mesto nanesite še tekočo podlago, ki ne vsebuje olja.

1 minuta: Lepe veke v hipu

Poznavanje umetelnih tehnik ličenja ni vedno nujno. Da hitro poudarite oči, potrebujete samo kremno senčilo, ki ga lahko na veko nanesete kar s prstom. Ne boste verjeli, kako naraven bo učinek.

2 minuti: Piling zoper trdo kožo

Enkrat do dvakrat tedensko si naredite piling telesa. Nežno bo odstranil odmrle kožne celice in koža bo tako lažje vsrkala snovi iz negovalnih krem. Če se vam zdi to preveč dolgotrajen postopek, pa je tule krajša različica: piling gel za prhanje opravi delo ravno tako učinkovito. Ali pa malo gela za prhanje na rokavici za piling. Ne vzame vam več kot minute, rezultat pa je odličen.

3 minute: Hitra nega za razbarvane nohte

Temen lak lahko po večkratni uporabi na nohtih pusti rumenkasto sled. Hitrejše kot zamudno poliranje je kopel s praškom za limonado. Ta takoj osvetli nohte in jih istočasno neguje.

prejšnji članek
Zakaj je dober spanec tako pomemben?
Zdravje
Zakaj je dober spanec tako pomemben?
naslednji članek
Ugani težo Chio Oven čipsa in odnesi denar!
Svet slavnih
Ugani težo Chio Oven čipsa in odnesi denar!