mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Nasilen, zadrogiran in pijan slavni pevec v bitki za skrbništvo

31. 1. 2017; 02.15
Avtor: A.K.
Robin Thicke, Paula Patton

foto: Profimedia

Nekdanja ga je obtožila varanja.

Paula Patton je nekdanjega moža, Robina Thickea, obtožila, da je v njun dom vodil različne ženske in jo z njimi varal v sobi svojega sina. Z njimi naj bi se drogiral tudi s kokainom. Trdi, da ga je pri dejanju večkrat ujela, nekoč celo z dvema ženskama hkrati.

Igralka, ki se je od pevca ločila v letu 2015, je o njegovem zlorabljanju in odvisnosti spregovorila pred losangeleškim sodiščem. Paula je prepričana, da ima njun 6-letni sin Julian psihične težave zaradi katerih hodi na terapijo prav zaradi njega. Trdi celo, da ga je pretepal. Meni, da za sina ni zdravo, da bi še naprej preživljal čas ob takšnem očetu.

»Po tistem nastopu na podelitvni MTV-jevih nagrad leta 2013, ko se je na odru drgnil ob Miley Cyrus, sem ga v postelji našla z dvema. Neštetokrat sem zaradi njega pristala na ulici in jokala v telefon svojemu bratu,« je dejala Pattonova. Miley je vse govorice o aferi z Robinom zanikala, za njun erotični nastop pa je dejala, da je bilo »vse le za šov«.

Pred časom je v javnost prišla tudi novica o tem, da je sin pokojnega igralca Alana Thickea in pevke Glorie Loring, na svojih turneja redno spal s številnimi dekleti brez zaščite, na poti na rojstni dan svojega sina pa je klical svojega dilerja.

Igralka in pevec sta bila skupaj od njegovega 16. in njenega 18. leta. Skupaj sta preživela 21 let, zadnjih 9 let pa sta bila poročena. Po ločitvi in vseh obtožbah je sodnik odločil, da Thickeu izda prepoved približevanja nekadnji ženi in sinu, ki ji je dal polno skrbništvo. Tako se je odločil, ko je izvedel, da je bil nasilen tudi do nje, saj je ves čas pil in se drogiral. Sodnik je 39-letniku odredil tudi terapijo, sojenje pa se bo nadaljevalo konec februarja.

prejšnji članek
9 trikov, s katerimi boste prenehali kaditi
Zdravje
9 trikov, s katerimi boste prenehali kaditi
naslednji članek
FOTO: Komaj prekrila mednožje, pokazala pa dekolte
Svet slavnih
FOTO: Komaj prekrila mednožje, pokazala pa dekolte