kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Starodavna skrivnost za sijočo kožo

13. 12. 2016; 09.39
Avtor: K.A.
ženska
Riževa moka se v Aziji že od nekdaj uporablja za nego kože, saj vsebuje številne hranilne snovi in kožo naredi sijočo in mehko.

Riževa moka je bogata z antioksidanti, obenem pa kožo izdatno vlaži, da le ta ves čas ostaja sijoča in mladostna. Riževo moko boste našli na policah z brezglutensko hrano, lahko pa si jo naredite tudi sami, tako da v mikserju zdrobite riž. Če se boste odločili, da bi sami izdelali riževo moko, potem bo najbolje, da riž najprej za 45 minut zamrznete v zmrzovalniku.

Bel riž je odličen za zelo občutljivo kožo, rjavi riž pa je bogat z antioksidanti in je primeren za vset tipe kože. Domačo riževo moko hranite v steklenici, a ne dlje kot šest mesecev.

Riževa maska

Dve žlici riževe moke zmešajte z malo vode, da boste dobili gladko zmes, ki jo nato nanesete na očiščeno kožo. Nato nekaj minut z nežnimi gibi masirajte kožo obraza, nato pa masko odstranite z mlačno vodo. Po koncu lahko na kožo nanesete vašo običajno kremo za obraz. Ob redni uporabi maske boste vaši koži hitro vrnili sijaj in mladosten videz.

prejšnji članek
Horoskop: Usojena sta si!
Horoskop
Horoskop: Usojena sta si!
naslednji članek
Tudi vas v obup spravljajo mastni lasje?
Moda&Lepota
Tudi vas v obup spravljajo mastni lasje?