Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Video, ki vas prepriča, da odložite telefon

1. 12. 2016; 03.44
Avtor: Oglasno sporočilo
huawei4

foto: Promocijsko gradivo

Huawei predstavlja kampanjo #BePresent

Si sploh lahko predstavljate dan brez telefona, tablice in računalnika? Če ga pozabimo, smo v trenutku izgubljeni. S kampanjo #BePresent Huawei sporoča, da je praznični čas priložnost, da odložimo telefone in najlepše trenutke preživimo s svojimi najbližjimi.

Božiča se veselimo vsi – tokrat brez telefona 

Huaweijev televizijski oglas pripoveduje zgodbo o fantku, ki popolnoma sam z veliko navdušenostjo pričakuje božični večer, medtem ko je vsa njegova družina osredotočena na mobilne naprave. V nekem trenutku božično drevo pritegne pozornost vseh članov družine, ki odložijo telefone in se zberejo skupaj za nekaj najlepših trenutkov. Kampanja se bo odvijala na televiziji, v medijih in na družabnih omrežjih v 26 državah srednje in vzhodne Evrope ter nordijske regije. V Sloveniji se je začela 28. novembra, celoten oglas pa si lahko ogledate na Huaweijevem uradnem Youtube kanalu.

foto: Promocijsko gradivo

Kampanjo podpirata tudi Zlatko in Rebeka Dremelj 

Ključni element kampanje #BePresent je televizijski oglas v katerem se predstavijo tudi Huaweijevi globalni ambasadorji kot so poljska nogometna reprezentanca in nogometaš Bayern Müenchen Robert Lewandowski. V Sloveniji kampanjo #BePresent podpirajo popularna pevka Rebeka Dremelj, novinar in vloger Ciril Komotar, raper Zlatko, modna urednica Lorella Flego, lepotna blogerka Ajda Sitar in številni mediji.

foto: Promocijsko gradivo

Huawei med top 100 blagovimi znamkami
Huawei je na letošnji lestvici stotih najboljših globalnih blagovnih znamk napredoval za 16 mest in je trenutno 72. S tem je Huawei že drugo leto zapored izboljšal svojo uvrstitev, po tem, ko je družba leta 2014 postala prva kitajska blagovna znamka, ki je bila prepoznana kot del izbora Best Global Brand.

foto: Promocijsko gradivo

Je telefon stvar funkcionalnosti ali stila?
V vsakdanjem življenju si večina izmed nas ne more več ločiti od svojega pametnega telefona. Huawei je za vse, ki telefon uporablja kot stilsko dopolnitev, predstavil svoj paradni model pametnega telefona P9 v modri barvi. Toda barva ni edina novost, kajti modri P9 ima tudi nekaj funkcionalnostnih novosti, ki jih bodo uporabniki gotovo veseli.

foto: Promocijsko gradivo

Polnilec za telefon sedaj manj v rabi
Za vse, ki svoj pametni telefon uporabljajo zelo intenzivno in jim je čas, ko je ta priklopljen na vtičnico, vedno predolg, bo gotovo najbolj privlačno, da se modri Huawei P9 polni tudi do 40 odstotkov hitreje. To pomeni, da bo že deset minut polnjenja zagotovilo dovolj energije za celo uro igranja ali kar štiri ure pogovorov.
Uporabniški vmesnik pa se odziva tudi na ukaze, ki mu jih lahko zadamo s členki prsta, namesto da bi morali večkrat tipkati.

foto: Promocijsko gradivo

Vsak tretji uporablja Huaweijev izdelek
Huawei je lansko leto prodal sto milijonov telefonov. Huaweijevi produkti in inovativne rešitve povezujejo več kot tretjino svetovne populacije. Je najhitreje rastoč ponudnik mobilne tehnologije, ki vztrajno povečuje število zadovoljnih uporabnikov. Priljubljenost telefonov pa nas vse težje ločuje od njih – tudi v času božičnih praznikov.

Huaweijeva kampanja #BePresent opogumlja ljudi, naj v času praznikov odložijo telefon in preživijo ta poseben čas s tistimi, ki jih imajo radi. Kampanja pritegne pozornost z dejstvom, da so naprave, ki so sicer v naših življenjih nepogrešljive, v božičnem času odveč. Vsak izmed nas bi moral za božič svojo pozornost nameniti družini in prijateljem.

prejšnji članek
Ličila lahko odstranite na povsem preprost način
Moda&Lepota
Ličila lahko odstranite na povsem preprost način
naslednji članek
Jessica Alba razkrila skrivnost svojega popolnega videza
Moda&Lepota
Jessica Alba razkrila skrivnost svojega popolnega videza