Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

8 zapovedi žensk, ki so vedno videti popolne

21. 11. 2016; 12.59
Avtor: D. B.
ženska srajca bela

foto: Profimedia

Zakaj so vse tiste brezčasne ženske videti tako dobro, hkrati pa delujejo, kot da jim je vseeno za njihovo oblačilo ali pričesko?

Modna strokovnjakinja Laura Craik je razkrila, zakaj so nekatere ženske vedno videti popolne.

1. Nikoli ne sledijo očitnim modnim trendom

Medtem ko nekatere komaj čakajo vsako sezono, da bi v trgovinah kupile tisti najbolj priljubljen modni kos, ženske s slogom niso brez domišljije. Nikoli ne kupujejo ženskih torbic le zato, ker so v določenem trenutku 'in' ter si ne omislijo oblačila le zato, ker ga je nosila Kim Kardashian

2. "Kakovost in ne količina« je njihova mantra

Med razprodajami ne podležejo impulzivnemu nakupovanju in želji, da bi kupile en model majice v vseh barvah, ker je 50 odstotkov cenejši. Kupujejo namensko in organizirano.

3. Obsedene so s srajcami 

Srajco mnogi povezujejo izključno s formalnimi situacijami, a ženske s slogom vedo, da je to eno najbolj vsestranskih oblačil. Odpeto srajco oblečejo za na plažo, na poslovnih sestankih pa jo zatlačijo v krilo. Njihova najljubša srajca je v beli in svetlomodri barvi.

4. Rajši kot torbice imajo čevlje 

Več pozornosti posvečajo tistemu, kar nosijo na nogah, kot pa tistemu, kar jim visi na roki. Ko najdejo 'prave' čevlje, je ostalo kombiniranje le še mala malica. Čez dan nosijo preproste čevlje z ravnim ali nizkim podplatom, zvečer pa domišljiji pustijo prosto pot in izbirajo različne modele, od takšnih z razkošno pentljo do onih s sponkami ali s kožnim vzorcem. 

5. Ne obremenjujejo se s pričesko

Ne zahtevajo pričeske po vzoru nekoga, ampak je njihova pričeska enostavno njihova. Ne uporabljajo likalnika za lase, vse tisto, kar na laseh sovražimo, pa same sprejemajo in rešujejo z najbolj preprostim spenjanjem las v čop. 

6. Ne nosijo cenenega nakita 

Kot pri oblekah tudi pri nakitu dajejo prednost kvaliteti. Izogibajo se 'statement' nakitu in imajo rade le nevsiljiv nakit. 

7. Skrbijo za kožo in niso preveč naličene

Na prvi pogled se vam bo zdelo, da sploh ne uporabljajo ličila, a to je le slepilo. Drug pogled bo odkril 'nude' senčilo, tanko črto na očesu in le kanček maskare na trepalnicah. Zlati standard zanje je lepa in zdrava koža. 

8. Njihovo spodnje perilo je praktično 

Čez dan se ne 'mučijo' s tangicami in nesramno dragim spodnjim perilom, ki ga nihče ne bo videl. Izberejo preprost modrček v barvi kože ter navadne spodnje hlačke. 






prejšnji članek
Tudi vi delate to strašno napako pri umivanju las?
Moda&Lepota
Tudi vi delate to strašno napako pri umivanju las?
naslednji članek
'Pozabila' je obleči spodnje hlačke
Svet slavnih
'Pozabila' je obleči spodnje hlačke