Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Pet jedi za čudovito postavo, kot jo ima Gigi Hadid

4. 11. 2016; 03.59
Avtor: D. B.
gigi hadid

foto: Profimedia

Ameriška manekenka Gigi Hadid s svojim jedilnikom ruši stereotipe o tem, da manekenke ne jedo ničesar, razen zelene solate in jabolk.

Nasprotno, za svoje obline se lahko Gigi Hadid zahvali redni telovadbi in prehrani, ki je bogata s proteini. Včasih pa si lepotica privošči tudi kaj bolj mastnega in sladkega.

1. Umešana jajca z ocvrto slanino in toastom

Gigi si velikokrat privošči zajtrk z umešanimi jajci, slanino ter pomarančnim sokom in obvezno kavo. Manekenka namreč živi blizu znane newyorške restavracije ‘The Smile’, kjer gostom postrežejo s takšnim zajtrkom.

2. Pečen fižol v paradižnikovi omaki 

Po zaslugi partnerja Zayna Malika, ki je rojen v Veliki Britaniji, si Gigi v zadnjem času pogosto privošči tudi pečen fižol v paradižnikovi omaki. Jed izvira iz Velike Britanije, je bogata s proteini in je sestavni del tipičnega angleškega zajtrka.

3. Hamburger

"Jej zdravo, da boš fit, pojej hamburger, da boš ostal mentalno zdrav," je vodilo v življenju Američanke. Seveda so zaradi maščob hamburgerji le občasna nagrada in niso vsak dan na Giginem jedilniku. Pogosteje lepotica za kosilo raje poje solato iz rukole, ki jo naravnost obožuje. 

4. Metin sladoled, čokolada in piškoti

Ko si zaželi kaj sladkega, si Gigi privošči metin sladoled s koščki čokolade in piškotov. Sladkanje je sicer dovoljeno le ob posebnih priložnostih.

5. Suši

Japonski suši, oziroma koščki sveže ribe zaviti v kuhan riž, z zelenjavo in s sojino omako so ena najljubših izbir Gigi Hadid. Hrano, ki je bogata s proteini, si manekenka ponavadi privošči za večerjo.

prejšnji članek
Razkrivamo: Kdo so v resnici Anita, Julija, Nena in Mojca?
Svet slavnih
Razkrivamo: Kdo so v resnici Anita, Julija, Nena in Mojca?
naslednji članek
Modni 'kiks'! Le kdo jim je predlagal takšne pričeske?
Moda&Lepota
Modni 'kiks'! Le kdo jim je predlagal takšne pričeske?