Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Podaljšajte svoje trepalnice na naraven način!

24. 10. 2016; 08.00
Avtor: Oglasno sporočilo
ozadje zenska 2 - 5278x3605
Le katera ženska si ne želi dolgih, zapeljivih trepalnic, ki obogatijo pogled in dajejo obrazu skrivnostnost in poseben čar?

Dolge trepalnice lahko dobite zelo hitro z obiskom salona za podaljševanje trepalnic, vendar pa vam bo zagotovo bolj všeč druga možnost. Vaše trepalnice vam lahko tudi zrastejo in to dlje, kot kadarkoli doslej. Se sliši neverjetno?

Morda. Vendar vam trepalnice lahko dejansko zrastejo dlje, le malo pomoči potrebujejo. Predstavljamo vam serum za naravno rast trepalnic DERMALUXELASH, ki podaljša fazo rasti trepalnic in prepreči, da bi prehitro izpadle, zato so trepalnice vedno daljše, daljše in daljše! In ker trepalnice kasneje izpadejo, kot bi sicer, boste kmalu opazili, da so se tudi zgostile

V 2 tednih do daljših, močnejših, gostejših trepalnic 

Za prve rezultate vam ni treba dolgo čakati – serum zelo hitro deluje. Na zgornjo veko si ga nanesite 1x na dan, najbolj zvečer, in že čez 14 dni boste opazili, da so vaše trepalnice občutno daljše. V roku 6 tednih bo rezultat dobesedno neverjeten in zagotovo ga ne boste opazili samo vi, zato vam svetujemo, da se pripravite na komplimente.

Do 50% daljše trepalnice 

In to ni le prazna obljuba. Serum DERMALUXELASH so spoznale že številne Slovenke, ki so bile popolnoma presenečene nad rezultati. Najpogostejši učinki poleg seveda daljših trepalnic so še:
• občutno gostejše trepalnice
• temnejša barva
• rahlo vihanje trepalnic navzgor
• krepkejše in bolj elastične trepalnice


DERMALUXELASH se nanaša samo ENKRAT na dan
Serum DERMALUXELASH prejmete v steklenički, ki vam zadostuje za 2 meseca uporabe, nanesti pa ga je treba le enkrat na dan.

100% varno in 100% preverjeno
V Sloveniji se prodaja več serumov različnega porekla. Ker se serum nanaša tako blizu oči, vam zagotovo ni vseeno, kaj vse se nahaja v izdelku, a ne? Zato je DERMALUXELASH narejen v EU, klinično testiran in preverjen v Sloveniji pod vodstvom neodvisnega slovenskega oftalmologa, ki mu zaupamo. Potrdil je, da je serum varen in zanesljiv, zato ga lahko uporabljate popolnoma brez skrbi.

Edini stranski učinek seruma so dolge, goste, temnejše trepalnice, ki vam jih bodo zavidale vse prijateljice.

Poiščite ga v najbližji lekarni, v drogeriji Müller ali ga naročite na www.medilip.si

prejšnji članek
Pretresljivo otroštvo Denisa Avdića
Svet slavnih
Pretresljivo otroštvo Denisa Avdića
naslednji članek
Slovenski glasbenik dolgih šest ur trpel bolečine
Svet slavnih
Slovenski glasbenik dolgih šest ur trpel bolečine