GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Za vsako dlako obstaja rešitev!

12. 12. 2016; 08.00
Avtor: Oglasno sporočilo
Philips Lumea SC2009 - 3
In čeprav ta na prvi pogled ni najbolj poceni – je na koncu najbolj učinkovita in se najbolj splača!

Koliko zapravimo za kave, čaje, lepotne tretmaje in britje?
Drage dame, ste se že kdaj vprašale, koliko zares zapravite zase in za to, da izgledate zares brezhibno? Jaz sem se enkrat usedla na stol in začela računati, koliko me na leto kaj stane. Nabirala sem informacije o popitih kavah, o nočnih kremah in o denarju, ki sem ga porabila za britvice, saj sem od nekdaj iskala učinkovitejši in boljši način spopada z mojimi dlačicami.

Na stotine evrov, ki jih 'vržeš čez okno'!
Začela sem s preprostim izračunom: ker sem se brila vsaj dva do trikrat na teden zaradi pogoste rasti dlačic in ker nisem vedno izbrala najcenejših britvic, so me gladke noge stale. Krepko stale. Pet evrov na teden pomeni 270 evrov na leto samo za britvice. In če temu prištejemo še čas, ki ga porabim za gladke noge, sem stran vrgla eno uro na teden. Ena ura na teden me je prav tako stala 5 € (če vzamem najnižjo urno postavko študenta) in to znova pomeni 270 evrov. V času in denarju torej več kot 540 evrov na leto. In rezultat? Moje dlačice so bile tam vsak dan, vseh 300 dni na leto, razen vmesnega dneva, ko je britvica dejansko učinkovala in so bile noge gladke. No, pa ne samo noge!

Končno rešitev?
Ne bom rekla, da je bila rešitev (NA PRVI POGLED) poceni, SE PA ZAGOTOVO SPLAČA. Na dolgi rok. Izkušnje, ki sem jih na depilaciji nabirala skozi leta, so pokazale, da zaradi pogostega britja ali depilacije čez okno vržem neverjetno veliko denarja in še več časa. Zato sem se odločila za korenito spremembo in naredila naložbo zase. Ki resnično deluje. In se ji reče PHILIPS LUMEA. Ki poskrbi, da opravka z dlačicami nimam tudi po dva meseca!


Kako je to mogoče?
Tehnologija, ki jo uporablja Philips Lumea, je sorodna laserski in enaka tisti, ki jo uporabljajo v številnih lepotnih salonih in pri dermatologu, z Lumeo pa jo lahko varno, preprosto in učinkovito uporabljamo doma. V samo 20 minutah Lumea poskrbi za mojo gladko kožo POVSOD – uporabljam pa jo tudi med gledanjem televizije, saj mi ni treba biti v kopalnici.

Kaj mi je še všeč na njej?
Philipsovo Lumeo Prestige odlikuje priročna brezžična zasnova, ki deluje z vgrajeno akumulatorsko baterijo in brez ponovnega polnjenja z dolgo življenjsko dobo zadostuje za najmanj 370 utripov. To zagotavlja, da lahko naredim popoln tretma obraza in telesa v enem kosu, brez vmesnega polnjenja baterije. Lumea pa mi bo z običajno uporabo tretmaja celega telesa vsakih 6 do 8 tednov zdržala kar 17 do 20 let, obljublja proizvajalec.

Popolna zame! Kjerkoli sem!

prejšnji članek
Irena Yebuah Tiran: "Najini duši sta si blizu"
Svet slavnih
Irena Yebuah Tiran: "Najini duši sta si blizu"
naslednji članek
Grizete nohte? Poglejte, kaj je vaš problem!
Zdravje
Grizete nohte? Poglejte, kaj je vaš problem!