reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tole je vojna dlačicam!

17. 10. 2016; 08.00
Avtor: K. Š.
Philips Lumea SC2009 - 2
Vedno sem se spopadala z njimi! Gledala sem jih, kako se mi posmehujejo na obrazu, pod pazduho in veselo rinejo na plan na mojih nogah ter tam, kjer bi si to najmanj želela …

Tisoč in ena rešitev, pa nobena učinkovita
Če se spomnim svojih začetkov boja z dlačicami, lahko povem, da ima prav vsako poglavje svoj epilog. Prvi začetek je bil z voskom. Ja, res je. Še kot najstnica sem na televiziji videla reklamo, ki mi je obljubljala svilnate noge več tednov. Vse, kar moraš narediti, je stopiti vosek v vodni kopeli in … voila! Naj povem, da sem namesto voska v vodni kopeli stopila plastični lonček, v kateri je vosek bil, namesto gladkih nog pa sem fasala dve opeklini. A kaj hočemo, vsak začetek je težak.

Oda depilacijski kremi?
Od voska sem prešla na bolj zanimiv in predvsem enostavnejši način – k depilacijski kremi. Pet minut za nanos, tri za učinkovanje in dlačice so čudežno izginile. Vse bi bilo lepo, če se ne bi enako hitro tudi pojavile nazaj na obrazu in še huje – zrasle so večje in odpornejše. Da o vonju, ki ga je imela moja kopalnica po uporabi, sploh ne govorim. Slednjega sem odpravljala še pol dneva.

Britvice?
Če odštejem čas, ki sem ga porabila za iskanje prave britvice in čas, ki sem ga namenila mojim dlačicam prav zaradi njih – bi lahko rekla, da sem se brila na vsake tri dni. Pa še vedno sem se, kljub izpiljeni tehniki, ki bi lahko končala na olimpijskih igrah, urezala vsaj enkrat na teden. Joj, a res ni druge pomoči?

Lumea Prestige vsebuje tudi dva dodatna nastavka za odstranjevanje obraznih dlačic ter dlak s predela bikinija. Nastavek za telo ima širše okno za hitrejši tretma na večjih predelih telesa, s katerim lahko dlačice na obeh celih nogah odstranimo že v 15 minutah. Priložen nastavek za odstranjevanje obraznih dlak ima vgrajen dodaten svetlobni filter za varno in priročno uporabno na zgornji ustnici, bradi ali zalizcih. Za predel bikinija pa uporabite nastavek v ta namen, saj so dlake na tem predelu običajno močnejše in debelejše kot na nogah.


Končno rešitev?
Ne bom rekla, da je bilo rešitev enostavno najti, je pa vsekakor ENA IN EDINA. In iskala sem jo debelo desetletje! Na polici je prišla v obliki vesoljskega predmeta, ki je najprej zgledal kot pripomoček, ki ga uporabljajo prodajalke na blagajni trgovin. Ampak se nisem dala, temveč sem želela preveriti, kako in če zares deluje. Prodajalec me je prepričal in ko se je aparat znašel v moji nakupovalni košarici, ni bilo poti nazaj. Philips Lumea je v enem samem trenutku postala moja najboljša prijateljica!!! Poučili so me, da deluje tako, da pri svojem delovanju z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic. Pri tem procesu rjavi pigment v dlačnih mešičkih svetlobno energijo pretvori v toplotno in to povzroči, da dlačice izpadejo.

Bistvo: svojo najboljšo frendico uporabljam le na dva meseca!
Philips Lumea zaradi svojega delovanja ni moja redna spremljevalka, ampak sem jo na začetku uporabljala vsaka dva tedna, nato pa samo še na vsaka dva meseca. In rezultat? Nobena dlačica me ne more več presenetiti!!



prejšnji članek
Slovenski politik tik pred ločitvijo?
Svet slavnih
Slovenski politik tik pred ločitvijo?
naslednji članek
Koristno: limonada za začetek dneva
Zdravje
Koristno: limonada za začetek dneva