Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Popolni selfi: bodite pripravljeni ob vsaki priložnosti!

12. 10. 2016; 08.07
Avtor: Promocijsko gradivo
bpalvin_infaillible_sculpt
S tem vas nobena fotka ne bo več presenetila.

Selfiji, takšni in drugačni, so v tem trenutku še vedno ena izmed najbolj priljubljenih oblik fotografiranja. A kaj, ko na to fotko nisi vedno pripravljena. Vidijo se vse nepravilnosti na tvoji koži, ličila niso na svojem mestu, ali pa preprosto nisi dovolj samozavestna, da bi na njej izpadla ok. S temi izdelki pa s tem ne boš več imela nikakršnih težav. 

Govorimo o novi liniji  L'Oreal Paris izdelkov, ki bodo za dobro fotografijo poskrbeli kar brez tebe. 

Za začetek je tu SCULPT BY BROW ARTIST, ki ti pomaga definirati obrvi v svojem stilu. S pomočjo zaobljene konice oblikuješ in obarvaš obrvi, s pomočjo krtačke pa jih še dodatno oblikuješ in fiksiraš v želeno obliko. 

Paleta za oblikovanje obraznih linij, INFALLIBLE SCULPT, vsebuje dva odtenka kremno pudraste teksture. Ta nepogrešljiv pripomoček zagotavlja popoln nanos za učinek osvetljevanja in senčenja. Z njo lahko poudariš najboljše dele obraza, ali pa prikriješ nepravilnosti. Z njo vizažistka, ki se skriva v tebi, dobi popolno svobodo in tako izraziš lastno lepoto. 

Zaključeni videz boš dosegla s pomočjo rdečil za obraz, obliko svojega obraza boš s pomočjo palete od bež do koralnih odtenkov dosegla želen videz. L`ORÉAL PARIS MAKE-UP 
DESIGNER kolekcija ponuja tudi posebno rdečilo za obraz za senčenje, s katerim ličnice dobijo močnejši, lesketajoč sijaj. 

Odtenki za vsako priložnost z naborom šestih odtenkov kultne PALETE COLOR RICHE, od mat do prelivajočih se do satenastih. S paleto boš odkrila skrivnosti profesionalnih vizažistov. Ta zakladnica rdečih in odtenkov kožne barve je razdeljena na dve paleti. V prvi so odtenki od bež do rjavih do rožnatih odtenkov, druga paleta pa premore nabor rdečih odtenkov, vključno s škrlatno barvi in barvno rubina. 

prejšnji članek
Igralec iz Ene žlahtne štorije poletje preživel s Tajo, žena pa v službi
Zdravje
Igralec iz Ene žlahtne štorije poletje preživel s Tajo, žena pa v službi
naslednji članek
Mama je bila pijanka, oče pa jih je zapustil
Svet slavnih
Mama je bila pijanka, oče pa jih je zapustil
#obraziavenija
obraziavenija