Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zapeljivo pod obleko

28. 8. 2016; 07.00
Avtor: Inja Jurič
Zapeljivo pod obleko
Zavrtite mu glavo s takšnimi in drugačnimi vrstami perila.

Perilo je tisti kos oblačila, ki ga naši moški najraje slečejo z nas. Kljub temu niso samo tangice in podvezice seksi, čeprav se jih večina vprašanih moških zagotovo ne bi branila na vašem telesu. Tudi z drugimi vrstami perila mu lahko zavrtite glavo. 

Kombineža
Čeprav zveni staromodno, je mala črna ali rdeča kombineža prava odločitev za zasanjane romantike in privržence starega sloga. Ni treba, da je polna čipk (čeprav ne bo škodilo), tudi tanke naramnice niso pogoj, pomembno pa je, da je iz izbranega materiala, ki lepo pada po telesu (in še lažje z njega zdrsi), ter da pod njo ne nosite ničesar. Ko bo vaš moški odkril to dejstvo, bo v hiši vroče. To vam zagotavljamo.
 
Njegova majica
Redko kaj je bolj seksi kot njegova zbledela bombažna majica, ki jo navlečete na svoje golo telo. Ko ga boste tako čakali v postelji, boste pokazali svojo ranljivo stran, svojo nežno dušo in dejstvo, da obožujete vse, kar je njegovega. In vse to v kompletu je neznansko seksi.
 
Vroče hlačke
Katerekoli hlačke pravzaprav lahko postanejo vroča roba, a oprijet kos perila, ki ravno prav prekriva vaša hlebčka, prav tako pa ju tudi odkriva, je lahko izjemno stimulativen za tistega, ki ujame pogled nanje. Material in barva sta manj pomembna, dobro pa je, da se vam hlačke odlično prilegajo in da jih po potrebi znate spretno in zapeljivo sleči.

prejšnji članek
Kaj vse vpliva na dober spanec?
Zdravje
Kaj vse vpliva na dober spanec?
naslednji članek
Zakaj in o čem ljudje najpogosteje lažemo?
Zdravje
Zakaj in o čem ljudje najpogosteje lažemo?