Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tole so 'MUST HAVE' kosi letošnjega poletja

10. 8. 2016; 03.51
Avtor: Katarina Štular
y (1)
Le kateri so tisti kosi, ki jih letos poleti preprosto MORATE imeti?

Bikini, s katerim boste izstopali

Dvodelne kopalke so menda pase, a če si privoščite bikini, ki bo nekoliko drugačen, boste zagotovo deležni številni zapeljivih pogledov. Zato si drznite in izberite takšnega, s katerim ne boste ostali neopaženi.

Flamingo povsod? Da!
Vzorec tega poletja je zagotovo živalski, še bolje rečeno flamingo. V znamenju flaminga je letos minilo pol poletja, ostala polovica pa narekuje, da si omislite vsaj en kos, s katerim boste nekoliko razigrane. Če to niso čevlji, je lahko napihljiva blazina, s katero boste uživali na morju ali boste postali zvezda v bazenu.

Zapoved tega poletja: (P)Ostanite fit!
Če ste se odločili, da boste letos (p)ostali fit, potem so nove adidas PureBOOST X vam pisane na kožo. Najdete jih v rožnati barvni paleti, na voljo pa so izkušenim tekačicam in tistim, ki z nabiranjem kilometrov šele začenjamo. In zakaj so adidas PureBOOST X 'must have' kos tega poletja? Ker so bili ustvarjeni na podlagi večletnih lastnih raziskav ženskega teka in sodelovanja z več stotimi športnicami iz vsega sveta. Večina dosedanjih tekaških copat je bila namreč zgolj prilagojena različica moških modelov, PureBOOST X pa so bili oblikovani z mislijo na unikatne značilnosti ženskega teka.

Poletni telefon
Čeprav ga na počitnicah uporabljate manj, kot sicer, ga odenite v poletje! Da boste lahko posneli selfie s stilom.

Obvezno poletno čtivo
Ne glede na to, za katero knjigo se boste odločili, boste na plaži zagotovo uživali. Tistih nekaj trenutkov, ki jih ima človek zase, je preprosto neprecenljivih. In vi, kdaj ste se nazadnje tako spočili?

Ne varčujte s sončnimi očali
Zaščita vaših oči pred sončnimi žarki je poleti še kako pomembna. Zato pri nakupu sončnih očal nikar ne varčujte, ampak izberite popolno UV zaščito. Da bo vaš pogled zapeljiv tudi jeseni – in vaše oči ves čas na varnem.

Morski vzorec
Zagotovo si ga omislite vsaj pri enem kosu garderobe. Če to že ne bo poletna oblekica, si belo-modre črte omislite na torbi.

prejšnji članek
Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, so magnet za moške!
Horoskop
Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, so magnet za moške!
naslednji članek
Na rdečo preprogo prišla brez spodnjih hlačk
Svet slavnih
Na rdečo preprogo prišla brez spodnjih hlačk
#obraziavenija
obraziavenija