900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Dr. Hauschka priporoča: s temi izdelki negujte kožo jeseni!

10. 9. 2016; 08.00
Avtor: Promocijsko gradivo
7
Preverite, katera so štiri priporočila Dr. Hauschke, ki jih jeseni morate upoštevati!

1. Kako ohraniti prijeten vonj, kadar se prekomerno potimo?
Pri telesnih aktivnostih naše telo pogosteje uravnava svojo temperaturo. Da lahko normalno deluje, se mora hladiti, pri čemer se poti. Vendar je s potenjem povezana naslednja nevšečnost: vonj. Kadar pot pustimo na telesu dlje časa in se ta začne pod vplivom bakterij razkrajati, se razvije neprijeten vonj.
Za preprečitev tega nadležnega pojava obstaja široka ponudba izdelkov, ki se v osnovi ločijo na dve skupini: antiperspiranti in deodoranti. Prvi preprečujejo potenje, drugi samo neprijeten vonj. Deodoranta znamke Dr. Hauschka ne preprečujeta potenja. Preprečevanje naravnega procesa potenja ni nikoli dobro. Sta pa dovolj močna, da preprečita razvoj neprijetnega vonja, in hkrati dovolj nežna do občutljive kože pod pazduhami. Ne vsebujete spornega aluminijevega klorida, ne zapirata por in varujeta naravno ravnotežje. Koža ju dobro prenaša, kar potrjujejo tudi dermatološki testi. Sta kremna, v obliki roll-on, bele barve, se hitro vpijeta in na obleki ne puščata madežev. Lahko izbirate med dvema prijetnima vonjema, cvetnim in svežim, Dr. Hauschka Rožnega ali Dr. Hauschka Žajbljevega deodoranta. Oba sta primerna tudi za uporabo med športnimi aktivnostmi.


2. Kako navlažiti kožo telesa, ki je suha in se lušči?
V obdobju povečanega izhlapevanja je hidracija kože zelo pomembna. Vlažilna mleka in kreme za telo Dr. Hauschka kožo hitro aktivirajo, jo poživijo, nahranijo in nežno ovijejo v plašč udobnosti in dobrega počutja. Koža bo postala vidno negovana, mehka in žametna, vse sledi izsušenosti in luščenja pa bodo izginile v pozabo. Izbirate lahko med Mlekom za telo limona in limonska trava, Kutinovim mlekom za telo, Rožno kremo za telo, Mandljevo kremo za telo  in Kremo za telo sivka in sandalovina.
Pri izsušeni koži, je Dr. Hauschka Med Intenzivni losjon najboljša izbira.

3. Kako poskrbeti za mehkejšo kožo na stopalih?
Ko smo pri telesu, ne smemo pozabiti na stopala, ki potrebujejo posebno pozornost. Stopala, čeprav skrita v zaprtih čevljih ali nogavicah, so neprestano v pogonu. Prenašajo nas sem in tja, kar je včasih lahko zelo naporno. In nemalokrat zatečejo. Nežna masaža z Dr. Hauschka Vlažilno kremo za stopala  bo prebudila refleksne točke, jih osvežila in poskrbela za mehko nerazpokano kožo. Korak bo z Dr. Hauschka lahkotnejši, spočit in negovan.

4. Kako ohraniti svetleče lase?
In še nečesa ne smemo pozabiti: na lase. Na soncu trpijo prav tako kot mi. Če jih ne bomo zaščitili, bodo izgubili lesk in vitalnost, konice pa bodo postale suhe in razcepljene. Sestava Dr. Hauschka Neemovega olja za lase skupaj z obnovitvenimi rastlinskimi izvlečki bo poskrbela za vitalnost in svilen videz las. Uporabljamo ga tako, da ga enakomerno nanesemo in vtremo v neoprane mokre lase. Za 20 minut lase ovijemo v brisačo. Nato jih kot običajno operemo s šamponom. Lahko pa postopek tudi poenostavimo, olje vtremo v suhe konice las in ga tam pustimo delovati vse do naslednjega pranja. Lasje bodo zelo hvaležni.

Več na Facebooku Dr. Hauschka Slovenija in www.dr.hauschka.si.

prejšnji članek
Slovenska lepotica je morala ure preživeti v takšnem morju
Svet slavnih
Slovenska lepotica je morala ure preživeti v takšnem morju
naslednji članek
Preprosto in hitro pripravljeno kosilo
Kulinarika
Preprosto in hitro pripravljeno kosilo