Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S preprostim receptom stopila 25 kg v 100 dneh!

21. 6. 2016; 01.30
Avtor: K.A.
sophie king
Sledijo ji številni po vsem svetu, ki se borijo z odvečnimi kilogrami.

Sophie King, učiteljica in blogerica iz Cornwalla, je čez noč postala zvezda na spletu, potem ko je objavila super dieto s katero je v samo treh mesecih stopila neverjetnih 25 kilogramov.

Sophie je v enem trenutku tehtala že 88 kilogramov, saj je zaradi bolezni povsem opustila redno telesno vadbo. Nato pa je sestavila načrt s katerim je v 100 dneh izgubila 25 kilogramov, njen načrt pa so 'posvojili' tisoči po vsem svetu.

Seveda ne gre za kakšno revolucionarno dieto, v njo je vključila dodatke k prehrani in ostale vitamine ter zmerno telesno vadbo, ki jo jo zmore prav vsak, ki se odloči za njen način hujšanja. Ključ njene diete je v ravnotežju in v zdravih obrokih. Na svojem blogu je podrobno opisovala svoje dietne dneve in hitro dobila veliko število sledilcev. "Pri 17-ih sem si zlomila gleženj in se nehala ukvarjati s športom. Po tistem so se mi začeli nabirati kilogrami in ko sem se vpisala za fakulteto sem bila izjemno slabega zdravja in v enem trenutku sem imela celo mononukleozo. In to je bil presoden trenutek, ko sem se odločila, da spremenim svoje življenje," je dejala Sophie. "Seveda obstajajo možnosti, da človek postane odvisen od telesne vadbe, zato sem na svoj blogu vseskozi opisovala kako zelo pomembno je uravnotežiti svojo prehrano. Skrivnost je v majhnih vsakodnevnih korakih, po 100-ih dneh pa ste rezultat tega novi vi."

prejšnji članek
Zvezdnica na letalu doživela živčni zlom!
Svet slavnih
Zvezdnica na letalu doživela živčni zlom!
naslednji članek
Tudi ženske imajo rade seks za eno noč
Odnosi
Tudi ženske imajo rade seks za eno noč