Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Je to najcenejša rešitev za vaše gubice?!

29. 5. 2016; 03.01
Avtor: K.A.
Ženska
Vse kar potrebujete za to masko je svež rumenjak.

Lepa in napeta koža ni odvisna zgolj od starosti, veliko vlogo pri vsem skupaj igra tudi življenjski slog posameznika. Številne ženske leta in leta iščejo načine, kako bi se znebile nadležnih gubic okoli oči, a morda se popoln recept skriva kar v domači kuhinji. Vse kar potrebujete je rumenjak, ki ga morate stepsti, nato pa ga z nežnimi gibi nanesite na predel okoli oči. Masko po 15-20 minutah s hladno vodo sperite z obraza in že po nekaj dneh ponavljanja te preproste maske boste presenečene nad sijajnimi rezultati.

Če so vaše gubice okoli oči že nekoliko globje potem bo najbolje, da rumenjaku dodate čajno žličko olivnega ali mandljevega olja. Za še boljši učinek pa lahko dodate tudi kapsule vitamina E. V tem primeru morate masko z obraza odstraniti s toplo vodo.

Masko z rumenjakom lahko narediti kadarkoli si jo zaželite, če jo boste redno koristili, potem boste nad rezultati prijetno presenečeni.

Zelo koristen pa je tudi beljak, ki bo izjemno napel in osvežil kožo na obrazu in dekolteju, obenem pa odstranil rdečico, akne in ogrce. Masko z beljakom koristite enkrat mesečno.

prejšnji članek
Izdelajte čistila sami
Življenjski slog
Izdelajte čistila sami
naslednji članek
Tudi zdravilna zelišča lahko škodujejo
Zdravje
Tudi zdravilna zelišča lahko škodujejo