Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Hollywoodski triki za lepe noge

12. 2. 2017; 06.00
Avtor: R. P.
models-1346770_1920

foto: Pixabay

Filmske lepotice stavijo na telovadbo, vse več pa jih posega tudi po instantni rešitvi: ličilih za noge!

Da bodo magnet za oči vsakega mimoidočega, smo zbrali nekaj napotkov, ki prihajajo iz samega Hollywooda. Filmske lepotice sicer stavijo na telovadbo, vse več pa jih posega tudi po instantni rešitvi: ličilih za noge!

Telovadba

Lepe noge so največkrat rezultat zdrave prehrane in redne telovadbe. Na dolgi rok je to edini recept, ki se obnese, in tega se zvezde filmskih platen dobro zavedajo. 46-letna Julia Roberts, ki naj bi imela najlepše noge v Hollywoodu, zanje gara večkrat na teden, in sicer ne mine ura telovadbe, da ne bi izvedla najnujnejših vaj za spodnje okončine. 

Počepi z utežmi 

Za seksi noge na kvadrat so počepi vaši najboljši prijatelji. Vzemite dve lahki uteži in ju držite v rokah, stegnjenih ob telesu. Skrčite kolena, ob tem naj bo hrbet raven, počepnite. Poskusite nadzorovati celoten počep, zlasti napetost v hrbtenici. Naredite 3 serije po 20 ponovitev.

Sumo počepi

Sumo počepi zahtevajo samo eno utež, ki jo držite z obema rokama pred sabo - med nogama. Noge so široko narazen, ko počepnete, stisnite notranjo stran stegenskih mišic. Naredite 3 serije po 20 ponovitev.

Izpadni korak

Postavite se z nogami v višini ramen. Z desno nogo stopite naprej in se spustite v počep, vse dokler se s kolenom ne dotaknete tal. Dvignite se v izhodiščni položaj. Naredite 3 serije po 10 ponovitev na vsako stran.

Pulzirajoči počepi

Z nogami stojte široko narazen. Osnovni položaj je sumo počep brez uteži. Zdaj težo telesa prenesite le na levo nogo, nato se rahlo dvignite in jo prenesite na desno in tako izmenjaje naprej. Naredite 3 serije po 20 ponovitev.

Ličenje

Kadar telovadba ne učinkuje dovolj hitro in si vseeno želite zapeljevati z lepimi nogami, lahko pomaga tudi kozmetika. Zlasti če imate na nogah kakšne brazgotine, znamenja ali strije, uporabite »puder za noge«, s katerim prekrijete nepravilnosti in poudarite sijaj. Pa še izjemno odporen je, saj zdrži tudi ekstremne razmere, na primer med športom. Takole gre:

- Očistite kožo na nogah s temeljitim pilingom.

- Nanesite vlažilno kremo in počakajte, da se vpije.

- Puder nanašajte v krožnih gibih in na pregibih zabrišite robove.

- Za še boljši učinek lahko nanesete še kanček svetlečega tekočega bronzerja na meča, kar vizualno podaljša noge.

- Zvijača s porjavitvenim pršilom: Vzemite pršilo za porjavitev in ga napršite po zunanji strani nog od vrha do tal. Ne pršite po sredini nog. Enako ponovite še po notranji strani nog. Počakajte, da se posuši.

prejšnji članek
Objokana Tara Zupančič: Konec je
Resničnostni šovi
Objokana Tara Zupančič: Konec je
naslednji članek
Maska, ki briše gubice in podočnjake
Moda&Lepota
Maska, ki briše gubice in podočnjake