Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Inovativnost in učinkovitost – skrivnost uspeha nove kozmetične linije

24. 5. 2016; 06.30
Avtor: sn
Modna hiša Ikona_Starskin_Eye Catcher

foto: svet24

Po velikanskem uspehu v svetu je Starskin vstopil tudi v Slovenijo.

Prizor je znan: glamurozna filmska zvezda se lahkotno premika po rdeči preprogi, pod sojem žarometov sta njena lepota in polt brezhibni. Le kaj je njena skrivnost, se sprašujete ...

Starskin je plod sodelovanja z dermatologi, umetniki ličenja ter drugimi priznanimi strokovnjaki z namenom, da ustvari izdelek, ki bi uporabnicam zagotovil sijočo kožo, kakršno imajo zvezdnice. Te imajo sicer vedno na voljo mnogo strokovnjakov, ki skrbijo za njihov videz, a pri Starskinu trdijo, da so s pravimi izdelki taki rezultati dostopni vsem. Skrivnost, kako do popolne, sijoče polti, je tako razkrita. V svojih izdelkih so združili trenutno najbolj inovativne in ekskluzivne lepotne postopke, skupaj z izbranimi korejskimi formulami.

foto: svet24

Kozmetika je nova na trgu in se tudi razlikuje od drugih, saj nima celih linij za nego obraza, temveč je velik poudarek na maskah (za obraz, oči, roke, noge, pa še posebna za moške) za doseganje res vidnih rezultatov pri čiščenju oziroma luščenju kože. Gre torej za nego, ki jo opravite doma, vendar daje rezultate, ki jih lahko primerjamo s salonskimi.

Najnovejša izdelka v liniji sta čistilna maska in razstrupljevalna pena. Maska združuje naravno prečiščevalno moč alg in izjemen vlažilni serum proti staranju. Za vsako masko se skriva 1300 ur dela, saj vsebuje alge, ki so bile ročno nabrane iz naravnega okolja in nato prepojene z vlažilno esenco, 90,37-odstotno sestavljeno iz organskih rastlinskih izvlečkov. Master cleanser foam pa je dnevna razstrupljevalna pena z aktivnimi morskimi delci, ki kožo čistijo in negujejo. Vsebuje razkošno mešanico vode iz švicarskih alp, lističev morskih alg z razstrupljevalnim učinkom, zelenega kaviarja, ki kožo posvetljuje, morske kumare, ki skrbi za mehkobo kože, in negovalne spiruline, ki kožo čisti globinsko in za seboj pušča zdrav sijaj ter občutek popolne svežine, čistosti in mehkobe. 

foto: svet24

prejšnji članek
Skupno zadnje počivališče
Njenih 5 minut
Skupno zadnje počivališče
naslednji članek
Učenje brezpogojne ljubezni
Zdravje
Učenje brezpogojne ljubezni