ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Poskrbite za vaše prsi!

29. 4. 2016; 07.32
Avtor: A.K.
prsi
Poglejte si razloge, zakaj se prsi sčasoma povesijo in se poskušajte temu izogniti.

Povešene prsi so nočna mora vseh žensk.To je sicer naraven proces, ki se dogaja vsem ženskam po svetu v določeni starosti, vendar pa morate vedeti, da obstajajo določeni dejavniki, ki ta proces pospešijo, zato je pomembno, da poskrbimo, da se nam to ne zgodi prekmalu.



Kajenje. Ta grozna navada močno vpliva na vaše prsi. Cigareti vsebujejo sestavine, ki lahko oslabijo vezi in razgrajujejo kolagen in elastin, ki vaši koži dajeta mladosten izgled.

Pijete premalo vode. Voda je z razlogom najbolj zdrava pijača. Ne pozabite piti zadostne količine vode. Če pozabljate na pitje, si vzemite s seboj stekleničko vode in jo imejte ves čas ob sebi.

Sončenje. Vse ženske obožujemo bikini kopalke, vendar moramo paziti, da kožo zaščitimo s proizvodom visokega faktorja. Sončni žarki so lahko vzrok prezgodnjega staranja kože in povzročijo lahko tudi pigmentacijo kože.

Izognite se prezgodnjemu staranju vaših prsi!

Preveč skakanja. To nikakor ne pomeni, da se morate izogibati športu, vendar pa ob športnih aktivnostih ne pozabite na športni nedrček, ki preprečuje, da bi vaše prsi preveč skakale, saj se na ta način raztegnejo vezi, nato pa prsi povesijo.

Hujšanje in rejenje. Izguba kilogramov in pridobivanje kilogramov vplivata na kožo, še posebej na prsi. Pazite na prehrano in se izogibajte prevelikim spremembam v teži. Če pa hujšate zaradi zdravstvenih razlogov ali boljšega počutja, si prsi večkrat namažite s kakšno kremo, da koža ne izgubi učinka elastičnosti.

prejšnji članek
Takšna je pravilna intimna nega
Svet slavnih
Takšna je pravilna intimna nega
naslednji članek
Naj bo vsak piknik uspešnica!
Življenjski slog
Naj bo vsak piknik uspešnica!