Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Če boste vodo pili tako, boste večno mladi!

24. 11. 2019; 04.00
Avtor: E.Ž.
Ženska in voda
Izvire vode so naši davni predniki častili kot svete kraje in uporabljali vodo ne samo za pitje in umivanje, temveč tudi za zdravljenje. Tudi moderna znanost, ki sloni na materialnih dokazih, je ugotovila, da je voda živa, ima spomin, sprejema informacije, jih hrani in oddaja. Voda se odziva na najmanjše spremembe v okolju, pa tudi na premikanje zemeljskih plasti, lunine mene in gibanje sonca. Ponujamo nekaj praktičnih navodil za oživljanje in pomladitev z vodo.

Pomoč prednikov. Da imamo v Sloveniji odlično vodo, zelo zdravilno za celoten prebavni trakt, je med svojim prvim obiskom naše dežele zaznala vrhovna altajska šamanka Ene bijik kam Seina, ki se je rodila z nadnaravnimi sposobnostmi. V starodavnih zapisih njeno domovino Altaj imenujejo Dežela tisočerih voda. Altajci izvire častijo kot svete kraje, verjamejo, da ima vsak izvir zdravilno moč, zato je zanje zajemanje vode iz izvira obred. Vodo iz nekaterih izvirov smejo zajemati samo šamani, ki jo potem uporabljajo v svojih zdravilnih obredih. Pravijo, da so na Altaju izviri za vsako bolezen, in domačini, ki poznajo njihove skrivnosti, odhajajo po vodo daleč v gore. Vsaka družina ima svoj izvir, ki ga časti kot sveti kraj prednikov. Ene bijik kam Seina, ki človeštvu predaja starodavno znanje, tudi uči, kako zajamemo vodo iz izvira ter pri tem usmerimo misli v namen, ki naj ga voda izvrši. Izviru se približamo v tišini, s spoštovanjem in poklonom. Ženske pokleknemo na levo koleno, moški pa na desno. Vodo devetkrat zajamemo v dlan v smeri proti toku in jo vsakič spijemo. Če z vodo napolnimo steklenico, jo v zahvalo dvakrat malo odlijemo nazaj. Voda, ki jo zajamemo iz izvira, ima popolnoma čist zapis; v trenutku, ko pride v stik z našimi mislimi, energijskim poljem in namenom, pa sprejme našo informacijo. Zato je zelo pomembno, da čim pogosteje pijemo izvirsko vodo.

foto: Arhiv Svet24

Če nimamo te možnosti, si lahko pomagamo z informacijo, ki nam jo je posredovala šamanka Maria Ana Kolman. Gre za nasvet njene prijateljice, sibirske doktorice znanosti Valentine Ramiro. Znanja in tehnike o (re)programiranju in zdravljenju človeka z vodo so opisani tudi v njeni knjigi Praktika zdravja. Med njimi je tehnika informiranja vode s kodo mladosti, imenovana eliksir mladosti.

Eliksir mladosti. Naše celice si zapomnijo vse fizične kopije organizma od rojstva do današnjega dne, torej tudi tisto, ko smo bili mladi in zdravi. Kot pravi dr. Valentina Ramiro, nam pri pomlajevanju pomagata voda in fotografija iz mladosti. Vzamemo vrč ali kakšno drugo prozorno posodo in svojo fotografijo iz otroštva ali mladosti, na kateri smo samo mi. Na fotografiji ne smemo biti starejši od 18 let, mlajši ko smo, bolje bo. Prilepimo jo na dno vrča, tako da je s sprednjo stranjo obrnjena navznoter. Potem napolnimo vrč z vodo in ga pokrijemo s krožničkom ali aluminijasto folijo.

Voda je nosilec, na katerega bo fotografija »prepisala« svojo podobo. Najboljša je izvirska, vode iz pipe ali prevrete vode za to ne smemo uporabljati. Pred aktivacijo mora voda nujno stati, vanjo lahko položimo tudi košček silicija. Prenos take informacije traja 12 ur; če vodo nalijemo v posodo zvečer, jo zjutraj že lahko pijemo. Voda »prebere« informacijo z naše fotografije iz mladosti in jo prenese v naš organizem.

foto: Profimedia

Eliksir mladosti lahko pijemo kadarkoli čez dan. Na kozarec, ki ga napolnimo z vodo, položimo desno dlan in nekajkrat ponovimo »čarobne« besede: »Voda, voda, pomagaj mi, da si povrnem mladost!« Vodo moramo piti v velikih požirkih, količinskih omejitev ni.

S to vodo se lahko tudi umivamo oziroma jo dodajamo v kopel, nekaj kapelj eliksirja mladosti lahko pomešamo tudi v kremo za obraz. Naša koža bo tako poleg hranilnih snovi celicam prinesla informacijo o naši mladi podobi.



Eliksir mladosti moramo redno uporabljati šest mesecev. Zaprtega hranimo na suhem, stran od neposrednih sončnih žarkov in električnih gospodinjskih aparatov.

Moderna tehnologija. Obstajajo tudi številni drugi načini informiranja vode, npr. s posebnimi steklenicami, ki jih izdelujejo pri nas. Kot pravi Maks Vrečko, avtor steklenice za strukturiranje vode, je v sodobnem načinu življenja pomembno, da je prenos vibracij hiter, učinkovit in preprost. Zato pri njihovi steklenici vibracije s posebnim postopkom TPS prenesejo v silicij v steklu (običajno ima steklo okoli 71 odstotkov SiO2), voda pa tovrstne informacije »prebere« in se nanje ustrezno odzove. To potrjujejo tudi fotografije kristalov vode v laboratoriju dr. Masaruja Emota na Japonskem. Za spremembo strukture vode je potrebnih zgolj pet minut. Maks Vrečko ob tem izpostavi, da se njihova steklenica od drugih sorodnih izdelkov razlikuje tudi po izboru vibracij oziroma informacij, ki jih vtisnejo v steklo: »Naš cilj je vodi iz pipe vrniti njeno izvirsko strukturo, saj voda po različnih krajih ni enaka. Ljudje smo prilagojeni na vibracije iz domačega okolja, zato je pomembno, da v tovrstnih izdelkih zgolj odpravljamo negativne učinke vodovodnih cevi ter nevtraliziramo morebitne težke kovine ali hormonske motilce v vodi. Izvirska voda iz domačega okolja na nas vedno učinkuje zelo blagodejno.«

S praktično steklenico imamo vodo vedno s seboj, saj je še bolj kot struktura vode pomembno, da je spijemo dovolj. Kot je v svoji knjigi Telo kliče po vodi zapisal dr. F. Batmanghelidj, je kronična dehidracija neposredno povezana s številnimi bolečinami in degenerativnimi boleznimi. Ob razmišljanju o možnih blagodejnih učinkih vode poskrbimo za to, da jo bomo vedno imeli pri sebi.

prejšnji članek
Tanjo in Mikija ujeli v kinu
Svet slavnih
Tanjo in Mikija ujeli v kinu
naslednji članek
Kateri del telesa razkriva, ali so kavbojke preozke?
Moda&Lepota
Kateri del telesa razkriva, ali so kavbojke preozke?
#nasazenazenska
nasazenazenska