Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

6 ženskih magnetov, ki moškemu takoj zmešajo glavo!

1. 1. 2016; 04.30
Avtor: T.P.
Kim Kardashion

foto: Profimedia

Ne glede na to, kakšen okus ima moški, obstaja pri ženskah šest fizičnih atributov, ki privlačijo prav vsakega pripadnika močnejšega spola. Zakaj? Zato, ker jih povezujejo z dobrim zdravjem in žensko plodnostjo.

Pa poglejmo, kateri so ti ultimativni magneti za moške.

foto: Profimedia

1. Ozek pas in širši boki


Na prvem mestu sta ozek pas in širši boki, ki ju pripadniki močnejšega spola podzavestno povezujejo z rodnostjo. Ko moški vidi širše boke, takoj pomisli, da bi ti bohotni boki lahko brez težav spravili na svet njegovega otroka. Tu ni prav veliko filozofije – moški obožujejo ozek pas in večje, zaobljene ženske zadnjice.

Moške privlačijo ženske z nežnim mejkapom.

2. Visoki glas
Na drugem mestu je visok glas. Točno tako! Moški namreč visoki ženski glas povezujejo z mladostjo ter ljubkim ženstvenim telesom, kar jih neizmerno privlači.

3. Zdravi lasje
Tretji magnet na ženski so zdravi, sijoči, gosti, dolgi lasje, ki na moške učinkujejo kot čarobni urok. Tudi lase namreč povezujejo z zdravjem in plodnostjo.

4. Bleščeče bel nasmeh
Na četrtem mestu je čudovit nasmeh, ki razoroži še tako zakrknjenega samca. Veseli in nasmejani ljudje so privlačni ne glede na to, katerega spola so. Če širok ženski nasmeh krasijo še lepi, beli zobje, se ji moški enostavno ne more upreti. Bolj ko so zobje beli, bolj so privlačni, pa je že dokazala tudi znanost.

5. Nežen mejkap

Na koncu prideta na vrsto še dva atributa, ki nista odvisna od matere narave. Za pripadnike močnejšega spola je ženski mejkap lahko usoden, a samo v primeru, da ni vpadljiv. Ženske mislimo, da smo moškim bolj všeč, če smo močno naličene, v resnici pa je zadeva ravno obratna. Moške privlačijo rahlo oziroma nežno naličene ženske, ki so videti zelo naravne.

6. Rdeča oblačila in modni dodatki 
Zadnji magnet, ki moškega spravi na kolena, pa je rdeča barva, ki vzbuja poželenje in povečuje privlačnost. To ne velja samo za ljudi, temveč tudi za nekatere živalske vrste. Ženska v rdeči obleki ali z rdečo šminko gotovo ne bo ostala neopažena.

Ob pogledu na ozek pas, širše boke, rdečo obleko in sijoče lase moškim odpove razum. Ni kaj, Kim Kardashian ima res veliko atributov.

Ob pogledu na ozek pas, širše boke, rdečo obleko in sijoče lase moškim odpove razum. Ni kaj, Kim Kardashian ima res veliko atributov. foto: Profimedia

prejšnji članek
Če sanjate to, je nekdo od vaših hudo bolan?!
Svet
Če sanjate to, je nekdo od vaših hudo bolan?!
naslednji članek
S tem boste hitro odpravili glavobol!
Svet
S tem boste hitro odpravili glavobol!
Preberite tudi