mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Lepota
 

Razmerje naredite močnejše!

22. 5. 2015; 08.20
Avtor: A.P.
srečno razmerje.
Naučite se pet stvari, ki bodo v razmerje prinesli zaupanje, povezanost ter intimnost. Reči, ki jih izgovarjamo vsak dan, imajo lahko svoj učinek in svoje posledice.

Prosim
V dolgotrajni zvezi lahko hitro pozabimo na besedo hvala. Če to besedo uporabljate v svojem razmerju, je to znak, da nekaj prosite in ne zahtevate ali kontrolirate. Z leti partnerji velikokrat predpostavljajo, da lahko naredijo karkoli, brez da bi uporabili besedico prosim. Vseeno je spoštovanje pomembno.

Hvala
Z uporabo te besede partnerju pokažete, da ga cenite ne glede na to, kdaj to uporabite. Vaše razmerje bo bolj trdno in snažno. Vsi si želimo biti cenjeni, zato se ne pozabite zahvaliti.

Oprosti
Morate znati prevzeti odgovornost za svoja dejanja, če ste z njimi prizadeli svojega partnerja. Zavestno ali ne, velikokrat grešimo. Potrudite se in priznajte svoje napake, pokažite, da vam ni vseeno.

Ljubim
Povejte partnerju, kaj vam je na njemu všeč, in to pogosto. Nikogar ne moti, če sliši, kaj nam je všeč na njemu. Osredotočite se na dobre stvari in se ne ozirajte na majhne, ki vam kradejo živce.

Kako
S tem želite, da vam vaš partner pri odločitvah pomaga, da deli z vami vaše misli in občutke. Dajete mu priložnost, da pove svoje mnenje in se ob tem ne počuti napadenega.

prejšnji članek
Kako prepoznati možgansko kap?
Zanimivosti
Kako prepoznati možgansko kap?
naslednji članek
Skrivnosti moškega telesa
Lepota
Skrivnosti moškega telesa
Preberite tudi