pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Lepota
 

To je hit 2015! Si upate?!

8. 4. 2015; 01.02
Avtor: T.P.
Jennica Gomez sivolaska

foto: Instagram

Ste pripravljene svoje lase pobarvati v platinasto sivo? Če ste modne navdušenke in slovite po tem, da redno sledite modnim zapovedim, boste to morale hočeš nočeš storiti. Siva je namreč uspešnica leta 2015!

Sarah Harris prisega na platinasto sivo barvo las. foto: Profimedia

Za bliskovito in neverjetno priljubljenost sivih las je poskrbela tudi Sarah Harris, ena od modnih urednic britanskega Voguea, ki se naokrog že nekaj časa sprehaja z dolgimi, platinasto sivimi lasmi. Po njenih stopinjah je krenilo že veliko število svetovnih zvezdnic. Doslej so z omenjeno barvo največ pozornosti vzbudile Kelly Osbourne, Nicole Richie, Lady Gaga in Rihanna.

Nedvomno se bodo za ta korak najprej odločili najbolj pogumni ljubitelji modnih eksperimentov, omahljivci pa se bodo pobarvali šele takrat, ko bodo ugotovili, da so sivi lasje na fotografijah videti zelo atraktivni in da ob pravem mejkapu oziroma garderobi človeku pričarajo prav posebno avtentičnost.

Sivi lasje so na fotografiji videti še posebej atraktivni. foto: Instagram

Strokovnjak svetuje

»Da bi dosegli modni videz belih las s sivkastim pridihom, to ne bo nobena težava za tiste, ki že naravno sivite. Vse, kar morate storiti, je, da si postopoma nehate barvati lase. Če pa sivih las še nimate, je najbolje, da vam jih pobarva profesionalni frizer, saj srebrnega sijaja v lase ni tako lahko pričarati, kot je morda videti na prvi pogled. Poleg tega boste potrebovali velike nege, predvsem pa je pomembno, da redno uporabljate šampon za sive lase, ki odstranjuje mrtve celice in lepo prikriva temen narastek.

Sarah Harris že dolgo hodi okrog siva. foto: Profimedia

Nahranite svoje lase

Priporočamo vam, da si enkrat na teden naredite enostavno masko, ki bo poskrbela za zdrav videz in čudovit sijaj vaših srebrnih las, ne glede na to, ali je barva umetna ali naravna.

Potrebujete: pet žlic oljčnega olja in dve jajci

Priprava: Najprej malo ogrejte oljčno olje, ravno toliko, da bo toplo, nato ga zmešajte z jajci, ki ste jih prej stepli. Zmes nanesite s širokim čopičem na vse lase, glavo ovijte s plastično vrečko ali kapo za prhanje ter pustite delovati 30 minut. Lase najprej sperite z mlačno vodo, zatem pa še z blagim šamponom. Oblikujte pričesko in uživajte v mehkobi vaših nahranjenih las.

prejšnji članek
Hanka o svojem sinu povedala novo resnico!
Zanimivosti
Hanka o svojem sinu povedala novo resnico!
naslednji članek
Prepoznajte moškega, ki vas bo prevaral!
Lepota
Prepoznajte moškega, ki vas bo prevaral!
Preberite tudi