stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Lepota
 

Kateri moški so vredni vaše pozornosti?

28. 3. 2015; 01.00
Avtor: A.P.
par23
Če niste uporabili niti malo ličil in so vaša bolj primerna za v domače okolje in vas vseeno opazi, to pomeni, da ste mu všeč v vsakem primeru.

Moški, ki vam bo podaril cvetje, brez posebnega razloga. Enostavno vas želi presenetiti, ali pa misli na vas, ker ste imeli za seboj slab dan. To je gesta, ki je vredna pohvale.

Moški, ki vas bo po skupnem izhodu poklical. Poklical vas je, saj ni tako ponosen, da bi vam namenil svoj čas, da bi videl, kaj počnete in kako se počutite.

Moški, ki ve, kaj si želi. Ne reče tistega čudnega stavka:'' Trenutno ne vem, kaj si želim'', kar je odlika nezrelih moških. Ve, kakšni so njegovi cilji in kako bi jih uresniči.

Moški, ki komaj časa, da vas predstavi svoji družini in prijateljem. Tukaj ni kaj za dodati. Če vas s ponosom predstavi svoji družini in prijateljem, se morate zavedati, da je vreden vaše pozornosti.


Moški, ki ne spi z drugimi ženskami, saj ima z vami razmerje. Moralna oseba, ki misli na druge in jih spoštuje, je vredna vaše pozornosti.

Moški, ki vas ne želi zamenjati. Taki kakršni ste, ste popolni. Seksi, sijajni, malo nori… Vse mu odgovarja!

Moški, ki ste mu privlači, četudi ste oblečeni čisto običajno. Všeč ste mu v vseh verzijah.

Moški, ki vas pozorno posluša. Ve, kateri okus sladoleda imate najraje, katero je vaše najljubše cvetje, vedno vas posluša pazljivo in si zapomni dogodke in datume, ki so vam pomembni. Kar je pomembno vam, je tudi njemu.


Moški, ki vam bo na sporočilo odgovoril pravočasno. Pravilo ''Počakal bom tri ure, nato pa odgovoril'' je brez smisla. Pravi moški ne bo dopustil, da se lepša polovica živcira ali čaka na njegov odgovor.

prejšnji članek
Na 24. SOF so udeleženci premikali meje
Zanimivosti
Na 24. SOF so udeleženci premikali meje
naslednji članek
S tako nego boste še lepši!
Lepota
S tako nego boste še lepši!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija