Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Lepota
 

5 razlogov, da slečemo spodnje hlačke!

25. 2. 2015; 12.31
Avtor: T.P.
Spodnje hlačke

foto: Profimedia

Nositi spodnje hlačke ali ne? Nekateri menijo, da ni dobro hoditi okrog brez njih, ker naj bi to slabo vplivalo na naše seksualno zdravje, mi pa objavljamo razloge, zaradi katerih lahko mirno hodite naokrog brez spodnjih hlačk.

1. Bolj vam bo udobno

Če ne boste nosile hlačk, boste precej bolj sproščene. Ker bo pritisk na nožnico manjši, se boste počutile lahkotno kot že dolgo ne.

2. Manj vas bo srbelo

Če je vaša koža razdražena in vas muči srbečica, je bolje, da ne nosite spodnjih hlačk, saj vaši nožnici s tem, ko vas vežejo, ne delajo prav nobene usluge. Če že čez dan ne morete biti brez hlačk, jih slecite vsaj zvečer, ko ste doma.

Avstralska manekenka Miranda Kerr pod to obleko ni nosila ničesar.

3. Ko jih boste morale sleči, boste tega že vajene

Ko boste morali sleči spodnjice (denimo pri ginekologu ali pred novim ljubimcem), vam bo precej lažje, saj boste tega občutka že vajeni. Poleg tega so zdaj v modi tudi obleke, pod katerimi ne nosimo hlačk.

4. Počutile se boste bolj seksi

Večina ženske se najbolj seksi počuti v lepem spodnjem perilo, a verjemite, da se boste počutile spolno privlačne tudi, če ne boste nosile spodnjic. Že sama misel na to, da v javnosti ne nosite spodnjih hlačk, pa nihče ne ve za to, je zelo razburljiva.

5. Vaš dragi bo gotovo navdušen

Če bi rade presenetile in spolno vznemirile svojega moškega, enostavno slecite hlačke. Prav gotovo bo pričakoval, da bo v nekem trenutku naletel nanje, a bo pozitivno presenečen, ko bo dojel, da jih nimate. Pravzaprav bo dovolj že samo to, če mu rečete, da ne nosite hlačk. Verjemite, v istem trenutku se bo vzburil!

Če jih že morate imeti …

Katerekoli hlačke pravzaprav lahko postanejo vroča roba, a oprijet kos perila, ki ravno prav prekriva vaša hlebčka, prav tako pa ju tudi odkriva, je seveda lahko zelo spodbuden za tistega, ki ujame pogled nanje. Material in barva sta manj pomembna, dobro pa je, da se vam hlačke odlično prilegajo, predvsem pa, da jih znate po potrebi spretno in zapeljivo sleči. Pa smo spet pri tem, zakaj je bolje, da spodnjih hlačk sploh ne nosimo …

prejšnji članek
Poročiti bi se morala poleti, vendar ...
Ekskluzivno
Poročiti bi se morala poleti, vendar ...
naslednji članek
Na tiho je odšla!
Lepota
Na tiho je odšla!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija