nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Tefal ljudem po vsem svetu spreminja življenje

20. 4. 2016; 08.21
Avtor: Promocijsko gradivo
mediaspeed7802

"Skupaj smo zgodba o uspehu," je ob praznovanju 60 let Tefala povedala gospa Romana Kancler, direktorica podjetja SEB Slovenija in blagovne znamke Tefal.

TEFAL Slovenija je na posebnem jubilejnem dogodku, v prelepem okolju restavracije Strelec, skupaj s svojimi poslovnimi partnerji praznoval 60. obletnico.

Milijon navdihujočih idej, ki ljudem po vsem svetu spreminjajo življenja…



O Tefalu®
Tefal je danes prisoten kar v 120 državah in zaposluje več kot 25.000 ljudi.
Je vodilni proizvajalec kuhinjske posode z neoprijemljivo oblogo in malih gospodinjskih aparatov ter predstavlja sinonim za kvaliteto.


Že 60 let si TEFAL prizadeva pravočasno prisluhniti potrošnikom in zanje ustvarjati inovativne izdelke, ki ustrezajo njihovim potrebam. Hitro in enostavno.

Inovativnost je obraz Tefala® že od samega nastanka. Po vložitvi patenta za neoprijemljvo oblogo ponve za cvrtje iz leta 1954, je 2 leti kasneje, 1956 francoski inženir Marc Grégoire ustvaril svoje podjetje imenovano Tefal® in odprl svojo prvo delavnico na obrobju Pariza. Njegov inovativen koncept je spremenil življenje družin po vsem svetu, kuhanje pa je postalo enostavno in prijetno.

Tefalov recept za uspeh: Stalne inovacije


Od odmevne fotografije Jackie Kennedy s Tefalovo ponvijo v roki iz leta 1961, do likalnika Supergliss z edinstveno keramično likalno ploščo Durilium, ki je predstavljala revolucijo v likanju zaradi svoje drsnosti in odpornosti in nenazadnje cvrtnika brez olja ACTIFRY, ki je osvojil tudi TV voditeljico Oprah Winfrey, si TEFAL že 60 let prizadeva za stalen razvoj inovativnih izdelkov, ki zvišujejo kakovost vsakdanjega življenja.

TEFAL #Slovenija
"Ponosni smo, da se je naše podjetje na trgu globalne konkurence obdržalo na vrhu celih šest desetletij. V tem času nismo bili samo opazovalci sprememb, temveč smo pri njih tudi aktivno sodelovali.
Tefal je tudi v Sloveniji prisoten že dobrih dvajset let. Je pomemben igralec na kulinaričnem in gospodarskem področju. Je tisti, ki prinaša z »orodji« in tehnologijo prave odgovore, ponuja najbojšo rešitev vsem nam, ki si radi lajšamo in lepšamo vsakodnevna opravila. Res lahko rečemo, da TEFAL ponuja izdelke brez katerih enostavno »ne gre«.  Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem sodelavcem, poslovnim partnerjem kot tudi vsem zvestim uporabnikom Tefalovih izdelkov. Skupaj smo zgodba o uspehu," nam je ob praznovanju 60 let Tefala , v prelepem ambientu gostišča Strelec zaupala gospa Romana Kancler, direktorica podjetja SEB Slovenija in blagovne znamke Tefal.

Sam program praznovanja tega jubileja je bil zaznamovan v slovensko - francoskem vzdušju ob navzočnosti francoskega veleposlanika v Sloveniji g. Pierre Francoise Mouriera ter prof. dr. Janeza Bogataja, ki nam je zaupal zanimivosti iz zgodovinske naveze med francosko in slovensko kulinariko.

»Izdelki Tefal, ki jih uporabljamo tudi v Sloveniji, nas posredno in neposredno povezujejo s Francijo, s tem pa tudi odpirajo vprašanja stikov in povezav med slovensko ter francosko kuhinjo.
Sodobne stike, povezane s kulinariko in gastronomijo, označujejo mdr. tudi naslednje sestavine:
- Potomka mariborske trte raste tudi pred muzejem vina v Parizu.
- Stiki z znamenito francosko kuharsko šolo Le Cordon Bleu.
- Stiki z Gourmand International, kjer so že tudi nekatere slovenske kulinarične knjige dobivale svetovna priznanja za najboljše.
- Vključenost Slovenije v francosko kulinarično ali gastro diplomacijo, zlasti še na svetovni dan francoske kuhinje«.

Tefal je prav tako poskrbel za številne gurmanske kulinarične užitke, ki jih brez nepogrešljivih Tefalovih inovativnih pripomočkov za pripravo hrane nebi zmogli.
Gostom so predstavili tudi nekaj atraktivnih novosti, ki prihajajo na naš trg kot so: avtomatski žar z dodatnim posebnim programom za pripravo različnih vrst mesa (rare/medium/well done), smoothe maker (3 v 1), aparat za pripravo kruha z dodatkom za pripravo jogurta in skute, ponve za pripravo različnih oblik palačink, Ingenio koncept pripomočkov za kuhanje, zložljive silikonske pekače (prihranek prostora), »smart« likalnike ...

Tefal pa ob letošnjem jubileju za svoje kupce pripravlja veliko drugih zanimivih projektov in ugodnih ponudb.

Gostje pa so še posebej uživali ob prijetnih francoskih šansonih edinstvene Ane Bezjak ter vrhunski francoski kulinariki restavracije Strelec.

prejšnji članek
Skriva denar, da ne bi plačeval višje preživnine
Svet slavnih
Skriva denar, da ne bi plačeval višje preživnine
naslednji članek
Se monaški kneginja in princesa sovražita?
Svet slavnih
Se monaški kneginja in princesa sovražita?