favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Privoščite si zajtrk po hollywoodsko

7. 7. 2016; 11.06
Avtor: Promocijsko gradivo
embedded_kourtney_kardashian_baby_weight_smoothie
Za zajtrk si številne zvezdniki radi privoščijo smoothie. Le zakaj je postal tako priljubljen v Hollywoodu?

Zvezdniki nimajo časa

Prvi izgovor, ki ga navajajo številni nutricionisti, je ta, da zvezdniki preprosto nimajo časa, saj zjutraj odhitijo v telovadnico, na snemanja ali kakšne vaje. Tako se večkrat zgodi, da ostanejo brez zajtrka. Toda ker so pravila zdravega prehranjevanja jasna, je pomembno, da zajtrk vseeno zaužijejo.

Bližnjica ali zdrav obrok?
Sprva je smoothie veljal samo kot nadomestek, z novimi recepti in dodatki, pa smuti postaja že samostojni obrok. Takšnega mnenja je tudi Jamie Oliver, ki tako, kot Jennifer Aniston, prisega na smoothie z okusom jagode in malce banane. Jamie pravi: »Če izberete prave sestavine, potem vas bo napitek tako nahranil, da boste še za kosilo pojedli manj.«


Smoothie po hollywoodsko
Čeprav v zadnjem obdobju prevladujejo zelenjavni, ki si jih zvezdniki pogosto mešajo v popoldanskih in večernih urah, pa imajo sadni smoothiji prav posebno mesto. Z njimi se ponavadi začne dan. In ena takšnih je tudi Kourtney Kardashian, ki pravi, da si brez smoothija ne zna več predstavljati lepega jutra. »Poleg sadja, mora biti tam tudi mleko, ki vsebuje nekaj zelo pomembnih vitaminov in mineralov, kot so vitamin A, D, E ter kalcij, magnezij in kalij,« pravi Kourtney.

Privoščite si zajtrk po hollywoodsko
Če zjutraj nimate časa, da bi si mešali sadje, jogurt, kosmiče, grški jogurt in še kaj drugega, potem izberite Mu Smoothie, ki vas bo preprosto navdušil. Sedaj je na voljo tudi v manjšem, 250g pakiranju, tako, da si ga boste za zajtrk lahko privoščili sami. Seveda ob prebiranju vašega najljubšega jutranjega čtiva.

prejšnji članek
Čili pomaga shujšati!
Moda&Lepota
Čili pomaga shujšati!
naslednji članek
Dokazano: Spolnost podaljšuje življenje!
Odnosi
Dokazano: Spolnost podaljšuje življenje!