pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To so astrološka znamenja, ki jih lahko preseneti stara ljubezen

16. 8. 2016; 04.14
Avtor: C. R.
vilaaaa
Vroč avgust prinaša vroče zaplete, vsaj za nekatere izmed astroloških znamenj.

Če lahko verjamemo horoskopu in zvezdam, bo za nekatere avgust izjemno buren – v življenju jih čakajo težke odločitve in preobrati.

Lev

Levi bodo morali to poletje izbrati – na njihova vrata bo potrkalo kar nekaj lepih priložnosti ... Venera se nahaja v ozvezdju Leva, in vsi vemo, kaj to pomeni – veliko šarma, karizme in ljubezni! Dame, za moške boste pravi magnet in tudi vaši nekdanji partnerji na to ne bodo imuni.

Kljub temu dvakrat premislite, preden daste nekomu še eno priložnost. Morda je za vas celo boljše, da zaplavate v nekaj neznanega in novega.

Tehtnica

Če ste samski ali niste v dolgi in stabilni zvezi, pričakujte vrnitev neke stare in skoraj pozabljene ljubezni. Glede na to, da vam trenutno ljubezni primanjkuje, je možno, da boste s staro ljubeznijo ponovno poskusili, četudi niste ekstremno "zagreti" zanjo.

Začetek septembra bo ugodno vplival na čustveno področje tehtnice, zato bo vaša odločitev zagotovo dobra.

Strelec

Verjamemo, da je za vami nekaj stresnih mesecev, vsaj kar se tiče ljubezni. V začetku avgusta je Mars vstopil ozvezdje Strelca, kar lahko pomeni le eno – opravičilo osebe, ki vas je nekoč v ljubezni prizadela. Kadar se nekdo opravičuje, se ponavadi za tem skriva želja po še eni priložnosti. Dajte jo le osebi, ki se bo zares zelo potrudila. Stara ljubezen ima možnosti, da ponovno zablesti, vendar le, če bosta obe strani pripravljeni na kompromis.

September je vsekakor odličen mesec za vaše znamenje in ljubezen vam je usojena – stara ali nova, to se boste odločili sami.

prejšnji članek
Johnny Depp bo nekdanji soprogi izplačal 9 milijonov!
Svet slavnih
Johnny Depp bo nekdanji soprogi izplačal 9 milijonov!
naslednji članek
Kako se pravilno briti?
Moda&Lepota
Kako se pravilno briti?