pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ste rojeni v tem astrološkem znamenju? Pred vami je burno obdobje!

26. 7. 2016; 08.49
Avtor: C. R.
Vila, horoskop

foto: Arhiv Svet24

Biki, ovni in dvojčki bodite pripravljeni. Zvezde napovedujejo prepire, turbulence in nove ljubezni.

Če ste rojeni v astrološkem znamenju ovna, poleg tega pa tudi samski, je to obdobje, v katerem se boste zaljubili. Zvezde so vam naklonjene na področjih ljubezni in družabnega življenja. Vendar pri tem ni nujno, da bo nova ljubezen tudi trajala. Veliko je namreč odvisno predvsem od vas in vaše pripravljenosti, da se v odnosu trudite in ste v njem pripravljeni vztrajati. V ljubezenski zvezi ali zakonu se lahko pojavijo težave pri komunikaciji. Če si s partnerjem želita, da teden mine brez nepotrebnih turbulenc, boste morali sprejemati kompromise in se prilagajati.

Za bike se je teden začel dokaj mirno, in čeprav se jim zdi, da bodo prepreke na svoji poti z lahkoto prestopili, pravzaprav ni povsem tako. Ljudje, s katerimi bodo obkroženi, bodo namreč zelo trmasti, zgodi se lahko tudi, da pri reševanju konfliktov ne bodo naredili prave poteze. Kakorkoli, biki lahko pričakujejo razhajanja, sklepanje dogovorov pa bo prej izjema kot pravilo. 

Dvojčki, če boste nekoliko bolj realno pogledali, boste ugotovili, da najbrž pretiravate tako v izjavah kot v obnašanju do drugih. Za konflikte in prepire ste trenutno odgovorni predvsem vi. Če boste nadaljevali na takšen način, vam bo konec tedna prinesel številne težave. Svojo energijo raje izkoristite za načrte, kako preživeti prosti čas z ljubljeno osebo. Če ste samski, se lahko v tem obdobju hitro zaljubite.

prejšnji članek
Zvezdnica strta zaradi sinovih besed
Svet slavnih
Zvezdnica strta zaradi sinovih besed
naslednji članek
Znani slovenski igralec na snemanju tudi kaj popije
Svet slavnih
Znani slovenski igralec na snemanju tudi kaj popije
#nasazenazenska
nasazenazenska