nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kakšna ljubimka ste?

8. 7. 2016; 12.56
Avtor: C. R.
horoskop

foto: Arhiv Svet24

Vodnarka je nevsakdanja in očarljiva ljubimka, levinja pa energična in temperamentna. Kaj pa ostala znamenja?

Oven

Ženska, rojena v znamenju ovna, je temperamentna in zelo erotična. Vzburjajo jo ljubezenske avanture, v postelji pa rada eksperimentira. Vedno narekuje tempo in ima rada položaje, v katerih je dominantna. Ljubezen in spolnost sta zanjo ločeni kategoriji in pri ljubljenju točno ve, kaj hoče. Uživa v predigri ter se posveča vsakemu delčku partnerjevega telesa. Nagnjena je tudi k pretiravanju.

Bik

Ženska, rojena v znamenju bika, je strastna in romantična. Obvlada umetnost ljubezenskega in spolnega zapeljevanja, vzburjajo pa jo dolgi strastni poljubi in dotiki. Da bi dosegla spolni vrhunec, mora zaupati vase in biti popolnoma osvobojena. Raje ima položaje, pri katerih leži na hrbtu ali kleči, ter dolge predigre.

Dvojčka

Ženska, rojena v znamenju dvojčka, išče osebo, ki ji lahko nudi intelektualno in spolno zadovoljstvo. Obožuje avanture, vzburjata pa jo glas in postava. V postelji ji niso tuji akrobatski položaji, s katerimi si želi v prvi vrsti doseči spolni vrhunec.

Rak

Ženska, rojena v znamenju raka, je romantična in se resničnemu užitku prepusti šele, ko občuti, da je ljubljena. Obožuje nežnost in dolgo predigro. Pogled in nežni poljubi so njena slabost, spolni vrhunec pa je zanjo dejanje predaje, zato so ji pomembna tudi čustva.

Lev

Levinja je energična in temperamentna. Je zelo zahtevna, pa tudi "velikodušna" ljubimka. Ima izjemen spolni apetit, v postelji pa je energična, lahko pa tudi nežna. Sposobna je ločiti čustva in spolnost, njen najljubši položaj pa je tisti, ki ji omogoča, da prevladuje.

Devica

Ženska, rojena v tem znamenju, je na prvi pogled stroga. Osvoboditev njenih emocij pa lahko dosežete s potrpljenjem in ljubeznijo. Slog in tehnika sta med ljubljenjem zanjo zelo pomembna, išče zmernost ter je pozorna na vsako podrobnost.

Tehtnica

Tehtnica uživa v igri zapeljevanja in dobro pozna razne ljubezenske čarovnije, s katerimi osvaja partnerja. V postelji je zelo zahtevna in pričakuje posebno obravnavo. Raje ima prefinjen slog in položaje, ki zahtevajo domišljijo, všeč so ji tudi izlivi nežnosti ter strastni poljubi.

Škropijon

Ženska, rojena v znamenju škorpijona, je kraljica preobrazbe. V trenutku se lahko iz nežne zapeljivke spremeni v strastno ljubimko in je pri tem izjemno čustvena. Lahko loči čustva in spolnost, v tisto, kar izbere, pa vloži veliko truda. Je sijajna ljubimka in ima neverjetno strast. Obožuje adrenalinske izzive.

Strelec

Strelka je temperamentna, impulzivna in po potrebi tudi provokativna. Točno ve, kaj išče v postelji in je zelo originalna. V njenem obnašanju se izražajo potrebe po pustolovščini, dominaciji ter vznemirjenju. Včasih deluje neukrotljivo, vendar se popolnoma prepušča ljubezenskemu dejanju, in to vse dokler ne pride do rutine.

Kozorog

Ženska, rojena v znamenju kozoroga, ima v postelji visoke kriterije in vedno dopolnjuje seznam zahtev. Pri izražanju občutkov je stroga in zadržana, kadar se počuti popolnoma varno, pa je lahko tudi čustvena. S počasnim in zanesljivim načinom v spolnosti doseže tisto, kar si želi. Rada ima klasične položaje.

Vodnar

Ženska, rojena v znamenju vodnarja, je nevsakdanja in očarljiva ljubimka, ki se včasih niti ne zaveda svoje erotičnosti. Obožuje intelektualno stimulacijo. Zanjo je spolnost spoj čustvenega in erotičnega izkustva. Rada eksperimentira v postelji, pa tudi v stoječih položajih.

Ribi

Ženska, rojena v tem astrološkem znamenju, je romantična in se popolnoma prepušča svojim občutkom. S čustvenostjo osvobaja erotično fantazijo. Vzburjajo jo položaji na boku, ki so polni nežnosti ter dotikov. Kadar je partner zanjo le zabava, se lahko zgodi, da v postelji ne bo preveč aktivna in bo pobudo popolnoma prepustila partnerju.

prejšnji članek
Če v službi cel dan sedite, jejte to
Zdravje
Če v službi cel dan sedite, jejte to
naslednji članek
Zvezda nekoč izklesana, danes nabira kilograme
Svet slavnih
Zvezda nekoč izklesana, danes nabira kilograme