GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Ekskluzivno
 

Ta plavolaska ne obstaja več!

22. 1. 2015; 10.18
Avtor: K.A.
Renee Zellweger
Vsi se jo spominjamo po vlogi v kultnem filmu o Bridget Jones, no danes te prikupne plavolaske ne bi več spoznali na ulici.

Potem ko je Renee Zellweger v začetku meseca uživala na Havajih, kjer ji je družbo delal njen fant Doyle Bramhall II, se je sedaj znova vrnila v Los Angeles, kjer jo čakajo novi filmski projekti. Nedavno so jo tako vedno dežurni paparaci ujeli v priljubljenem Starbucksu, kjer je bila povsem zatopljena v pogovor z enim od hollywoodskih producentov.

A zdi se, da jo na ulici ni prepoznalo prav veliko ljudi, saj je bil njen videz daleč od glamurozne podobe, ki jo navadno pokaže na rdečih preprogah. Brez ličil in z razmršenimi lasmi je bila daleč od hollywoodske dive, ki jo poznamo z velikih filmskih platnov. Oblečena v razvlečeno majico in v športnih oprijetih hlačah, je bila le bleda senca hollywoodske lepotice.

Razlika je več kot očitna.

Renee s svojim videzom v zadnjem času vzbuja nemalo pozornosti. Po tistem ko se je na rdeči preprogi pojavila z lednim izrazom na očeh, govorice o domnevni lepotni operaciji nikakor ne potihnejo. Prikupna plavolaska, ki je navduševala v kultnem film o Bridget Jones, je tako le še bled spomin, saj je njena podoba danes povsem spremenjena, tistega slavnega nasmeha pa preprosto več ni.

prejšnji članek
Strašna sramota jo je doletela pred kamerami!
Ekskluzivno
Strašna sramota jo je doletela pred kamerami!
naslednji članek
Tako načeta, da ne more več hoditi!
Ekskluzivno
Tako načeta, da ne more več hoditi!
Preberite tudi