pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Trije stebri letošnje spomladanske mode

11. 4. 2024; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
deichmann, nova-kolekcija, pomlad, poletje, čevlji
Najnovejše modne kose v tej sezoni združujejo trije nezmotljivi trendi – nikoli speči glamur, igriva nostalgija in razigrana narava. Ob potovanju nazaj v čas nas tako čaka še stilski stik s plesišči, klubi in slavnostnimi prireditvami ter nežen videz prebujajoče se matere Zemlje. Sloge, ki zaznamujejo tople mesece od aprila do avgusta, najdemo tudi v novi Deichmann kolekciji.

Nazaj v času, naprej v stilu

Nizke superge, elegantni salonarji in mokasini z retro pridihom bodo vsekakor zvezde prihajajočih tednov in mesecev. Za stil, ki združuje preteklost in prihodnost, je možnosti malodane neskončno – te so odvisne od obdobja, od koder črpajo navdih.

Letošnja retro barvna paleta sestavlja umirjene barve z občasnimi dodatki živih odtenkov, ki celotni opravi dodajo veselje in lahkotnost. Z retro stilom lahko preprosto kombinirate številne elegantne in bolj sproščene kose ter tako ustvarite povsem unikatne modne kombinacije.

Kristalne pomladne noči in dnevi

Vse ljubitelje bleščečega bo sezona pomlad/poletje razveselila tudi s kančkom glamurja. Od sandalov z bleščicami do elegantnih torbic s kristalčki ali sijočo tkanino – ti kosi so oblikovani s ciljem, da vaša oblačila odenejo v soj žarometov, ne glede na priložnost.

Tako imenovani crystal trend ni več omejen le na večerne dogodke, ampak doda piko na i tudi vsakodnevnim stajlingom. Preglejte najnovejše Deichmann kose in pokažite svojo igrivo plat tako, da bleščeče detajle kombinirate s preprostimi in minimalističnimi dnevnimi oblačili.

Od korenin do pisanih cvetov

Po glavni navdih te sezone nam ni treba daleč. Kot pritiče temu letnemu času, je v pomladni sezoni 2024 v ospredju narava v vsej njeni lepoti. Četudi jo običajno povezujemo z zemeljskimi odtenki, zamolklimi toni in nežnimi vzorci, to sezono v svetu mode odkrivamo tudi njeno bolj igrivo plat.

Z novo kolekcijo police v Deichmannu že kitijo igrivi, lahkotni cvetlični in geometrični vzorci, nepričakovani tkani detajli in širok spekter spogledljivih pastelnih barv, ki navdih najdejo v živopisnem spomladanskem cvetju.

Čevlji, naši najboljši modni prijatelji

Čevlji niso zaman modni kos, ki lahko uniči ali kreira celotno opravo. Ker so eden bolj trajnostnih modnih kosov, je naša želja, da jih izberemo s skrbno mislijo na možne modne kombinacije, letos pa se te skrbi lahko dokončno otresemo. V prihajajoči sezoni bomo namreč priča raznolikosti, ki bo združevala eleganco in udobje, staro z novim in živahno z resnim.

Letošnja Deichmann kolekcija prinaša lahkotnost in naravno eleganco, ki jo dopolnjujejo živahni detajli in inovativni materiali. Rafija in pluta poudarjata poletno vzdušje, medtem ko se prepletajo s klasičnimi in modernimi oblikami torbic, kar dodaja piko na i vsakemu stajlingu.

Za zaposlene mame, študentske ume, vodje ekip, kreativne osebe, ljubitelje športa, strastne raziskovalce in modne guruje – Deichmannova nova kolekcija pomlad-poletje predstavlja vse, kar predstavlja vas. Raznolike čevlje za vsako priložnost namreč tokrat spremlja še neprecenljiv okras – popolna svoboda kombinacij.

Izkoristite priložnost, da vaša osebnost resnično zasije že na prvi pogled!

Novo Deichmann kolekcijo si oglejte na www.deichmann.com/SI/sl/shop/nova-kolekcija.cat

prejšnji članek
Z njimi si enostavno očistite zrak v stanovanju
Življenjski slog
Z njimi si enostavno očistite zrak v stanovanju
naslednji članek
To so najboljše strategije proti črevesni bolezni!
Zdravje
To so najboljše strategije proti črevesni bolezni!